Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogy ismerkedik a nőkkel? Szerintem ez személyiség függő, illetve alkatfüggő.
"én azt szeretem a legjobban mikor a nő kifejezi az érdeklődését, illetve ha kikezd velem"
Ehhez NAGYON-NAGYON(...)NAGYON-NAGYON... szépnek kell lenni hogy ez bejöjjön. Általában nem fog.
Az elsőhöz meg csak "nagyon-nagyon-nagyon" kell jól kinézni.
De a ronda ember mindkettőt feladhatja és mehet kasztráltatni magát, mert soha SEMMI nem fog összejönni és csak a frusztráció fog nőni. Ha meg levágatja a golyóit nincs több vágy.
Jó akkor mellébeszélsz és nem átlagos vagy hanem szép, de most miért kell az hogy ezt beismerjük itt is növelve az ego-t?
Ha átlagos lennél egy csaj sem menne oda hacsak nem Betty a csúnya lány, Molyos Margit és a helyi özvegy nyugdíjasok.
Akkor örülj a hülye fejednek, mert túl szép vagy.
Átlagos emberrel ilyen nem történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!