Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok figyeljetek hova lehetne egy lányt el hívni randira?
Figyelt kérdés
Az első randira hova lehetne elhívni egy lányt ? Én arra gondoltam mondjuk pizzázni vagy nem tom ! És hogy kérdezzem meg tőle hogy eljönne velem randizni. Én úgy gondoltam hogy msn-en megkérdezem tőle szerintetek az gáz? /13 éves fiú vagyok.
Köszi a válaszokat !!
2009. nov. 8. 17:23
1/5 anonim válasza:
Mindenképpen személyesen hívd el, és a helyet te határozzad meg, max az időben kérjed ki a véleményét. Ha tőle kérded hova menjetek, egyből levágja,hogy bizonytalan vagy. Légy magabiztos! Pizzázni meg szerintem első randin ne, legalábbis konkrét céllal ne menjetek oda. Az felérne egy vacsorával... Sétálj, beszélgess vele, aztán némi idő után vessed fel a témát, hogy éhes-e, mert akkor megehetnétek egy pizzát/fagyit. Mondjuk ősszel fagyi necces.
2/5 anonim válasza:
Mellesleg remélem nem gond, hogy srác voltam. Ha meg igen, akkor pukkadj meg xD
3/5 A kérdező kommentje:
Nem nem gond köszi hogy írtál! :)
2009. nov. 8. 17:29
4/5 anonim válasza:
Igaza van az elsőnek. Legyél határozott, állj elé, és javasolj egy programot. Ne msn-en szórakozz...
Szeretem, ha egy srácnak van mersze, sosem tartok cikinek semmit, ez így a normális.
22/l
5/5 anonim válasza:
Tökéletesen egyetértek vele :D Szerintem jobb ha nem úgy tűnik hogy te alapból elhívod pizzázni és kész, hanem sokkal jobb ha csak úgy véletlenül jön az ötlet, de persze attól is függ hogy mennyi ideje és mennyire vagy jóban a lánnyal :), szóval ez alapján döntheted el azt is hogy hova mentek. L/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!