Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mi van? Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi van? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Randiztam egy sráccal ma egy hete. Minden nagyon szupi volt, nagyon jót beszélgettünk, végig bókolt.. azt mondta h este legyek fenn msnen és akkor még beszélünk :) na már most azóta se volt fenn! egyik este sem! Most akkor mi van? azt várja h én lépjek? Bnőm azt mondja, h azért nem mer lépni, mert nem tudja, h nekem tetszik-e. Én meg nem akarom keresni, ha mégse jönnék be neki.. De akkor miért dicsér, bókol állandóan?? :S segítség!!

/am én L/18 ő F/19/

2009. nov. 8. 16:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ez amolyan "majd hívlak" volt.. Vagy nem jó a gépe/szolgáltatója. Bár ahogy olvasom, ismeri a számod. Szerintem nem voltál neki olyan fontos, ha még azért se volt képes felhívni, hogy "bocs, nem leszek mégse". Esetleg van valakije.
2009. nov. 8. 16:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet hogy haza menet elütötte a busz.
2009. nov. 8. 17:25
 3/3 anonim válasza:
a bókokból ítélve tetszettél neki. mivel tudta a számot fel kellett volna hívnia h beszart a gépe. tuti, hogy meghalt. Rest In Peace csávóó
2009. nov. 8. 21:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!