Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Seli20 kérdése:
Ez így szerintetek összejöhet?
Figyelt kérdés
Van egy oldal ahol random berak egy emberhez és chatelhetsz vele (omegle.com) itt találkoztam egy lánnyal (angolul tud) beszélgettünk, és rájöttünk hogy sok a közös köztünk. Ugyanaz az életkor, és szinte ugyanazt szeretjük. A neve Yui Sohma (igen én is észrevettem hogy japán), képet még nem láttam róla de szerintem jól nézhet ki. (majd kérek tőle). Sajnos eléggé messze lakik tőlem szóval nem tudom hogy ez összejöhet-e. Lehetséges?2013. okt. 3. 17:08
1/6 anonim válasza:
vagy lehet hogy egy szőrös 50éves.....
2/6 anonim válasza:
"képet még nem láttam róla de szerintem jól nézhet ki"
?? xD honnan veszed? :D
3/6 A kérdező kommentje:
Végül is japán, minden japán csaj jól néz ki xDDDD
2013. okt. 3. 18:25
4/6 anonim válasza:
Az internet nagyon csalóka tud ám lenni! Nem hiszem, hogy összejöhet. Barátok még lehetettek, vagy chat cimbik, de szerelemre ne számíts. Ne bízz meg ilyen oldalakban, mert aki a számítógép mögött ülhet, az AKÁRKI lehet. Mivel messze lakik, egyel több okot ad arra, hogy felejtsd el. Veszélyes dolgokban utazol ám.. Ha van facebookja, meg tudod az elérhetőségeit, bejön és tudod, hogy megbízható akkor TALÁN! De a talán-t azt a barátságra értem. Szerelem szempontjából pedig TÉNYLEG felejtsd el. :) Ha pedig szimplán vonzanak a japán lányok, akkor itthon is keresgélhetsz.. Ja és kezd el tanulni a nyelvet, ha jót akarsz! :D 14/L
5/6 anonim válasza:
hát nem :) a japcsik között is vannak bűnrondák, és gyönyörűek
tehát
ezt
b*szoptad ;D
6/6 A kérdező kommentje:
Meg lehet nyugodni, van képem róla, és rájöttem hogy Kanadai :DDDD (látom az esélyt :D)
2013. okt. 19. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!