Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen programot találjak ki a barátommal randiként?
Figyelt kérdés
2hónapja vagyunk egyűtt és most először azt kérte h én válasszak programot,helyet. valami frappáns ötlet?2013. okt. 2. 21:40
2/8 anonim válasza:
Biciklitúra, ha nem vagytok fázósak. :)
5/8 anonim válasza:
Ha van a környéken, menjetek el egy teázóba, vagy sütizni, palacsintázni. Esetleg... még olyat is el tudok képzelni, hogy múzeumba hívod el, vagy valamilyen kiállításra, rendezvényre. :)
6/8 A kérdező kommentje:
győriek vagyunk
:)
2013. okt. 2. 22:10
8/8 anonim válasza:
szerintem menjetek el este forralt borozni. Előtte nézz helyet ahol már árulnak, ha nem találsz, akkor otthon csinálj.
Még nincs teljesen itt az ideje, viszont elég hideg van hozzá. Én pont tegnap ittam, egyből megrohamoztak az érzelmek, emlékek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!