Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy írjak rá egy lányra? (ÚJ)
Mivel csak látásból ismerem , ezért maradok a facebooknál .
LÁNYOK ,ti hogy fogadnátok egy ilyen levelet ?
"Szia , bocsi hogy csak így rádírok , szeretnélek megismerni.
Mivel nem nagyon tudok mit mondani itt facebookon , nincs kedved találkozni ? "
Ez túl tolakodó ? Vagy fogalmazzátok át egy kicsit
Szerintem ezzel a "Szia, bocsi hogy csak így rád írok, szeretnélek megismerni.
Mivel nem nagyon tudok mit mondani itt facebookon , nincs kedved találkozni?" dumával nem sokra mész:D Én sem örülnék, ha a srác így kezdené. Ez egyértelműen gyávaságra, gyámoltalanságra utal, na meg arra, hogy nem vagy magabiztos. A lányok szeretik, ha egy srác tudja mit akar. Légy magabiztos! Mi lesz, ha elutasít? Semmi. Biztosan lesz más!:) Én a te helyedben úgy írnék magamra, (ha fiú lennék) hogy először csak egy sima köszönéssel kezdeném (Szia:D) majd megvárnám,hogy visszaírjon. Utána: Baj,hogy bejelöltelek? Csak látásból már ismerlek, és gondoltam alaposabban is megismerhetnélek, ha nem zavar :D. Szerintem ezt még nem venné tolakodásnak, sőt! Érezné rajtad,hogy magabiztos vagy, és hogy tudod, mit akarsz. Kérdezgesd a hobbijairól, suliról, hétköznapokról, milyen filmeket,zenéket szeret, majd mondjuk 2-3 beszélgetés alkalmával rátérhetnél a lényegre. Pl. Lenne kedved megnézni ezt az új filmet? (válassz egy jót abban a témakörben,amit a lány szeret). És vidd el moziba. Ott lehet beszélgetni, kajálni, mindent. Első alkalomnak szerintem kitűnő. Majd szépen lassan építsd fel a kapcsolatot. Legfontosabb: soha ne meggyőzni, mindig lenyűgözni akard a lányt! Lepd meg kis apróságokkal. És figyelj arra, hogy mindig legyen jó illatod!
Szóval lényegében magabiztosan, lassan és fokozatosan csináld amit csinálsz:D
Remélem tudtam segíteni:)
14/L
"# 13 Fiú vagyok, mégsem irkálok magamra. Most mi legyen?"
Ezt nem értem ne haragudj. Írtam a kérdezőnek hogy nagyjából mire számíthat azzal a szöveggel amit a kérdésébe is írt. Ha nem írkálsz magadra az jó, első utad a gyógyulás felé vezető úton. Csak így tovább !
Azt ne írd, hogy nem nagyon tudok mit mondani itt facebookon.
Annyit írj neki, hogy mizu, szeretnélek megismerni, lenne e kedved találkozni.
Válasz a kérdezőnek..... miért siettek? nem értem! Adj neki és magadnak időt, írj rá de kezdj el semleges dolgokról beszélgetni és ismerkedni vele.
PL : szia, bocsi hogy rádírok de tudnál nekem segíteni ebben meg abban. Kezdjetek el ismerkedni és majd mutatkozz be neki. Legyél semleges, ne legyél kaszanova sem Rómeo, mert személyszerint engem jobban megragadnak azok a férfiak akik nem amiatt írnak rám elsősorban hogy rámnyomuljanak, hanem mert a segítségemet kérik valamiben. Légy számára érdekes.És ha szimpatikus vagy neki akkor ő fog kezdeményezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!