Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan irjak rá egy lányra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan irjak rá egy lányra aki tetszik?

Figyelt kérdés

Szoktam látni suliba.Ő is szokott rám nézni néha.

De nem tudom hogyan irjak rá face en

Valami tipp?

2012. okt. 4. 20:38
 1/7 anonim ***** válasza:
2012. okt. 4. 20:39
 2/7 anonim válasza:
beszélj vele élőben, akkor bátornak tart és vakmerőnek is
2012. okt. 4. 20:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Élőben kéne megpróbálnod én szerintem is. Az hogy ráírsz kitudja kiír vissza majd, élőbe meg csak tudod kivel beszélsz. Szépen menj oda hozzá, köszönj neki meg kérdezz tőle valamit, a lényeg hogy induljon el a kommunikáció:)
2012. okt. 4. 20:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak simán írj rá.Hogy lenne e kedve megismerkedni veled..tudod a sok kamuszöveg szép,de átlátszó..mindennek ugyanaz a vége-->meg akarod ismerni. Ha néz tuti bejössz neki,és akkor semmi további probléma nincsen:)Sok sikert!
2012. okt. 4. 20:45
 5/7 anonim válasza:
Nekem soka azt mondták hogy szeméjesen és nekem bejött
2012. okt. 4. 20:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Utolsó elhiszem.

Ott nem látta, hogy nem tudsz helyesen írni. :)

2012. okt. 4. 21:08
 7/7 anonim ***** válasza:
szerintem ne azt hogy ismerkedni lenne e kedve, nem hiszem hogy online akar. inkább hívd egy kapucsínóra ...
2012. okt. 4. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!