Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem megtalaltam a legvonzobb fiut szamomra. Ti mit gondoltok sokaig tartana ez a kapcsolat?
Figyelt kérdés
Szoval van ez a fiu akivel megismerkedtem egy suli osszejovetel felesegen. En 10-edikes vagyoko pedig 11-edikes . Ra jottem hogy nagyon jo kedvu mindig es mindig jol erzem magam mellette. Elhivott a barataival es en is hoztam az en barataimat nyarra, a Balatonra, ott voltunk vagy egy hetid. Azt is eszrevettem hogy nem igazan erdeklik hogy mit mondanak masok rola. En ezt ugy ertem hogy egyszer beszelgettunk egy meleg napon es meglattunk egy szep szokokutat, erre o le veszi a polojat es beleugrik a szokokutba :-) Nagyon bolond, es ez tetszik benne. Szereti az olyan dolgokat "amiket ki kell probalni mert ha nem akkor nincs kulomb eleted a tobbi emberektol akik suliba jarnak, dolgoznak, elmennek az edzoterembe es hazamennek este..." (ezt nekem mar 50-szer elmondta) peldaul hegy maszas, buvarkodas, vagy akarmi amit en vagy egy normalis ember nem tenne meg egy gondolat alatt. Ja es tud gitarozni is :-D Viszont az a baj hogy nem igazan bizik a lanyokban mert meselte hogy volt egy hosszu kapcsolata egy lannyal aki nemetorszagbol jott es egy szo nelkul eltunt. par honap mulva kiderult hogy vegig volt baratja nemet orszagban :-(. Mindeggy az a lenyeg hogy tetszik nekem es szerintem en is tetszek neki mert kerdeztem hogy tetszik neki valaki e, es hogy ismerem-e. erre o azt mondta hogy igen, es hogy en ismerem a legjobban. itt van egy kep rola. [link] . tudom hogy nagyon kisfiusan nez ki ezen a kepen (a facebookrol van)2013. szept. 30. 20:18
2/3 A kérdező kommentje:
az hogy tetszik nekem? nem
2013. szept. 30. 20:23
3/3 anonim válasza:
Attól függ te milyen vagy, egyébként aranyosak vagytok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!