Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon nagy ez a korkülönbség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy ez a korkülönbség?

Figyelt kérdés
Én 18 éves vagyok de egy 14 éves lány tetszett meg,kinézetre nem lenne baj mert ő éretteb a koránál én meg nem igazán,későnérő vagyok babapofival meg szőrtelen arcal de akkor is ez 4 év...papíron ez elég soknak tűnik...ti mit gondoltok ??

2013. szept. 28. 22:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Belefér.
2013. szept. 28. 22:24
 2/9 anonim ***** válasza:
így ez sok mondjuk ha a csaj 22 lenne akkor oké,de így...
2013. szept. 28. 22:25
 3/9 anonim ***** válasza:
legális :D
2013. szept. 28. 22:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem baj :3
2013. szept. 28. 22:26
 5/9 anonim ***** válasza:

Belefér!

Barátnőm 16 én 24 és nagyon jól kijövünk! Soknak tűnhet, és anno nem tudtam volna elképzelni, hogy összejöjjek egy ennyivel fiatalabb lánnyal. Most viszont már nélküle nem tudnám elképzelni az életemet

Az már egy másik történet, hogy idővel lehet te is belerokkansz úgymond az egészbe a szülők miatt. Gondolom 18 évesen nem arra vágysz, hogy heti 1 napot láthasd a barátnődet, (feltéve ha összejönnétek) és ebben a korban bizony még a szülők szabnak meg mindent.

Ha ők azt mondják lányom suli után egyből gyere haza, akkor az úgy is lesz.

2013. szept. 28. 22:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Helyesírás hol marad?
2013. szept. 28. 22:28
 7/9 A kérdező kommentje:

éretebb.. így már tetszik? :)

am egy suliba járunk még 1 évig szval legalább sokat találkozhatunk :)

2013. szept. 28. 22:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Van olyan ismerôsöm, aki 20 évesen összejött egy 14 éves lánnyal és most boldog házasságban élnek:D
2013. szept. 28. 22:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Nemsemmi kitartása lehetett a srácnak, tuti rengeteg mindent el kellett viselnie a szülők miatt.

Aki volt már hasonló helyzetben, az tudja, hogy pasiként ezek borzasztóan nehéz évek, és csak reménykedhetsz, hogy tényleg helyesen döntöttél, és megérte rá várni.

Kérdező te is készülj fel, ahogy egyre idősebb leszel, egyre komolyabbak lesznek az elvárásaid egy kapcsolattól, többet szeretnéd látni a barátnődet. De ő még akkor is csak 15 lesz, nem alhat nálad gyakran, (ha egyáltalán ott alhat) kevés közös programot csinálhattok csak, mivel otthon kell lennie, stbstb... Itt pedig az alvást nem a szex miatt mondom, félreértés ne essék, csak jó érzés odabújni valaki mellé férfiként is

2013. szept. 28. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!