Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem tetszhetem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tetszhetem egy lánynak sem?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok, fekete hajú, kék szemű, átlagos, okos, de soha nem jön össze egy lánnyal sem semmi :(

mi lehet a hiba?

2009. nov. 7. 18:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

vegyél egy fehér lovat meg egy koronát és avval vágtass..

pl ha feltöltenél egy fényképet magadrol öltözködési stílusodrol akkor lehet h megtdunák itt mondani h mi a baj..

de így láthatatlanba csak találgatni fognak akik írnak.

2009. nov. 8. 02:23
 12/12 anonim ***** válasza:

az utolsó válaszolónak teljesen igaza van...mármint a képfeltöltést illetően :D

így én is leírhatnám magam hogy szőke hajam van és kék szeme, 18 vagyok jah és csaj az átlagos és az okos némileg rám is igaz...

na ezek alapján ki szerint vok jó nő? honnan tudhatnák hogy milyen vagyok...ennyi leírás alapján felismernél az utcán???

2009. nov. 16. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!