Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem tetszhetem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tetszhetem egy lánynak sem?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok, fekete hajú, kék szemű, átlagos, okos, de soha nem jön össze egy lánnyal sem semmi :(

mi lehet a hiba?

2009. nov. 7. 18:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%

ezek a lehetőségek vannak szerintem:

1. szar a dumád

2. csúnya az arcfelépítésed

3. nem értesz a nőkhöz

4. rossz csajoknál próbálkozol

5. nem is próbálkozol

6. egyébként meg honnan tudjam?! :DDDD

2009. nov. 7. 18:11
 2/12 anonim ***** válasza:
66%
tul nagy szabadság van adva a nöknek, hát milyen dolog ez, hogy ök válogathatnak?!!!!abból mindig csak a baj van, ha egy nö mesterkedik valamiben.sztem ha visszanyerné a férfi a régi felsöbbrendüségét akkor nem lenne mersze egy hölgynek sem, hogy ellenkezzen.ahogy megszolitja a férfi, transzba esne, MERT EZT NEVELTÉK BELÉJÜK!!!!!!!!!! elég utopikus gondolat tudom, de SZÉP!
2009. nov. 7. 18:26
 3/12 anonim ***** válasza:
72%
lehet tul válogatos vagy. ne a külső szerint menj.
 4/12 anonim ***** válasza:
73%
Ronda vagy mint a szar!
 5/12 anonim ***** válasza:
90%

Az utcsó nagy volt!XDXDXD

Még most is röhögök LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL XD

2009. nov. 7. 18:41
 6/12 anonim ***** válasza:

Az elsőben volt néhány jó

Vagy nem próbálkozol komolyan, vagy rossz lánynál próbálkozol

Meg persze kell is, hogy kinézz valahogy

A lányok többsége (tisztelet a kivételnek), külsőre megy, mennyire vagy az a bulizós, piálós stb.

Próbálkozz nem annyira bulizós csajnál, de azért mégse legyen az a visszahúzódó :)

2009. nov. 7. 19:36
 7/12 anonim ***** válasza:
A pasi udvarol és a nő dönt. ez mindig így volt.
2009. nov. 7. 20:48
 8/12 anonim ***** válasza:
a férfi dönt, hogy fejberugdossa e a nöt és általában nem forditva.hmm?figye beégsz a nönél...pusztitsd el.van még másik ezer (na ez az amikor a formális logika csödöt mond, ugye,kedves válaszadók?)
2009. nov. 7. 20:53
 9/12 anonim ***** válasza:

19:36osnak:

szoval a csajok a külsőre mennek? mert a pasik nem? érdekes, h mennyi csajt kiröhögnek a pasik meg minden. bezzeg forditva nem. arrol ne is beszéljünk h mennyi olyan ,,semilyen,, pasi fut jo nővel. forditva ez már nem müködik, egy jo pasit sem láttam aki nem a szép nőkre bukna.

2009. nov. 7. 23:05
 10/12 anonim ***** válasza:

Hát ebből mi nem fogjuk tudni megmondani , hogy miért nem jössz be a lányoknak, de az amit leírtál( fekete haj, kék szem....) jól hangzik.

Van elég sok dolog, ami miatt egy pasi nem jöhet be egy lánynak, de ezeket már leírták előttem. Sztem változtass egy kicsit a külsődön(haj, stílus) a dumádon és jobb lesz a helyzet.

2009. nov. 8. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!