Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszhetem egy lánynak sem?
17 éves fiú vagyok, fekete hajú, kék szemű, átlagos, okos, de soha nem jön össze egy lánnyal sem semmi :(
mi lehet a hiba?
ezek a lehetőségek vannak szerintem:
1. szar a dumád
2. csúnya az arcfelépítésed
3. nem értesz a nőkhöz
4. rossz csajoknál próbálkozol
5. nem is próbálkozol
6. egyébként meg honnan tudjam?! :DDDD
Az utcsó nagy volt!XDXDXD
Még most is röhögök LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL XD
Az elsőben volt néhány jó
Vagy nem próbálkozol komolyan, vagy rossz lánynál próbálkozol
Meg persze kell is, hogy kinézz valahogy
A lányok többsége (tisztelet a kivételnek), külsőre megy, mennyire vagy az a bulizós, piálós stb.
Próbálkozz nem annyira bulizós csajnál, de azért mégse legyen az a visszahúzódó :)
19:36osnak:
szoval a csajok a külsőre mennek? mert a pasik nem? érdekes, h mennyi csajt kiröhögnek a pasik meg minden. bezzeg forditva nem. arrol ne is beszéljünk h mennyi olyan ,,semilyen,, pasi fut jo nővel. forditva ez már nem müködik, egy jo pasit sem láttam aki nem a szép nőkre bukna.
Hát ebből mi nem fogjuk tudni megmondani , hogy miért nem jössz be a lányoknak, de az amit leírtál( fekete haj, kék szem....) jól hangzik.
Van elég sok dolog, ami miatt egy pasi nem jöhet be egy lánynak, de ezeket már leírták előttem. Sztem változtass egy kicsit a külsődön(haj, stílus) a dumádon és jobb lesz a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!