Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyelvzavar egy intelligens lánynak?
Sziasztok!
Egy szép igényes, intelligens lány vagyok és van egy srác aki bejön, de kicsit hosszú a nyelvem. Nem jövök be neki mégis részegen, amikor rumaromát ittunk, állati ütős volt, akkor egyszer csak lesmráolt és azt mondta nagyon hosszú a nyelvem és büdös a szám, ráadásul azt is, hogy egy undorító kis töltött galamb vagyok. Akkor miért smárolt le ? Ennyire kiütötte volna magát? Engem is megütött ez a rumaroma de akkor is mi ez már?? Én intelligens vagyok és most ittam először alkoholt is.
"nagyon hosszú a nyelvem és büdös a szám, ráadásul azt is, hogy egy undorító kis töltött galamb vagyok. "
Kell ennél több?Be volt állva,ennyi.
egyébként az ő szája se lehetett virágillatú :D
józanon meg kellene beszélned vele úgy egyébként..lehet nem is emlékszik semmire, de ha meg igen, elmondhatja, hogy akkor most mivan
a töltött galambot meg tuti, h az undorító jelzővel használta? mert anélkül még aranyos is lehet... engem pl zaftos zebrának titulált a párom, amire csorog az oroszlán nyála :D
"Undorító kis töltött galamb" xDDD
Kamu kérdés :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!