Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjak el egy lányt első találkozóra?
Interneten már sokat beszéltünk szeretnék vele találkozni is már. Hogyan hívjam el? Pl. Nem lenne kedved jövő héten valamikor találkozni velem? Sétálnánk egyet, a ****(szándékosan nem írok helyet, egy városrészről van szó) közben beszélgethetnénk.
Aztán ha úgy adódik beülnénk valahova egy üdítőre, vagy jöhetnek közben spontán ötletek is.
Ha el akarod hívni, akkor elég csak annyit írnod, hogy "Lenne kedved jövő héten valamikor találkozni velem?"
Ha ezután azt írja, hogy igen, akkor szépen leírhatod, hogy mit szeretnél csinálni, és megkérdezni mit szól hozzá.
Fölösleges rázúdítani féloldalnyi szöveget, az még elriasztó is lehet.
Köszönöm a válaszokat.
#3 az nem az én stílusom...
Nem feltétlenül hívnám fel, jó ez írásban, tud rajta gondolkodni.
Telefonnál lehet, hogy zavarban jön, gyorsan kell válaszolnia, és inkább lekoptat.
Arról nem is beszélve, hogy neked se kell félned attól, hogy telefonban nem tudod kifejezni magad, mert velem már előfordult.
Írásban szépen megfogalmazod, átolvasod, elküldöd, ő tud rajta gondolkodni, aztán visszaír.
Így van. 1 az, hogy nem is tudom még a telefon számát, a másik, hogy 99% hogy csak hebegnék...
Köszönöm a "nem"-es tippet :)
Meg amit Marko írt, nem tudom felfigyeltél-e rá, hogy én hogyan idéztem a példamondatodat.
Az előttem szólóval meg nem értek egyet, hogy egy férfi kötelessége felhívni és úgy elhívni. Lehet, hogy te így szereted, de ha leginkább a neten beszélgetnek, akkor miért ne hívja el ott, ha ahhoz vannak hozzá szokva?
Most már azért nem ciki az, ha az egész életedet a neten szervezed, mellesleg semmi plusz költséggel nem jár, mint a telefonhívás, és egyáltalán nem bunkó dolog fiatalok körében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!