Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezek csajt? Bárhol!
Figyelt kérdés
2009. nov. 6. 20:34
2/14 anonim válasza:
Temető xD
6-os út. Ha a faj nem számít akkor hentes vagy disznó vágás xD
4/14 anonim válasza:
Megválaszltad a kérdésed. :D
- Hol szerezzek csajt?
- Bárhol!
5/14 anonim válasza:
a,Vegyél egyet a szexshopban.
b,utcalányok(segítek: az UTCÁN találod őket)
c,tegyél egy nagy szívességet a világnak és LŐDD MAGAD TARKÓN!
7/14 anonim válasza:
ha vmi okosabb fajtára vágysz, akkor előtte szerezz be egy helyesírási szótárt. Bárhonnan!
8/14 anonim válasza:
Nem értem mi a f.sz bajotok van a wow-val. Haverom és barátnője ott jöttek össze, 3 éve vannak együtt, márciusban lesz az eljegyzésük...
9/14 bamboochatheone válasza:
Utolsó: az a bajom vele hogy elveszi az életedet.
Am meg már törvényes a melegházasság?!?!
10/14 anonim válasza:
Elveszi az életet, azoknak, akik tényleg nem képesek érvényesülni. Én befejeztem tanulmányaimat, éppen munkát keresek, ők 25/L és 27/F, szabadidejükben játszanak, amúgy dolgos emberek - lány bankban dolgozik asszisztensként, srác pedig pincér.
Úgyhogy nagyon tévedsz te is, meg a többiek is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!