Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi, kérhetek tanácsot?
Sziasztok!
Elhívtam egy lányt randira Péntek délutánra.
Egyszer már találkoztam vele, (nem randi, igazából alig váltottunk pár szót) azóta facen beszélgetünk napi szinten...
Ez a találkozás kb 2 hónapja volt, azóta nem láttam. És izgulok a kínos csendek miatt, nem tudom hogy mivel indítsam majd a beszélgetést, aztán miről beszélgessünk stb.
Hogy viselkedjek vele, hogy azért érezze, több számomra mint egy barát?
Hova vigyem? Mi legyen a program?:)
Amit tudni kell: Én rappelek és szeretem a rockot-metalt is, és ő is mindkét műfajt szereti.
A válaszokat előre is köszönöm.
16/F
Nah az már jó, ha ez a kettő biztos pont van!:D
A kínos csend ellen hatásos módszer, ha nem gondolsz rá!:)
Nos, szerintem úgy éreztesd vele, hogy mindig kb szorosan ott vagy a közelébe, de még se folyton, mégse olyan tolakodóan, meg esetleg öleld át többször, ilyesmik:) Szerintem ezek jönni fognak. Esetleg rendesen mondd meg neki hogy pl. tetszik neked a ruhája/haja/szeme :)
Egyébként szerintem valami szép helyre elmentek egy sétára, esetleg meghívod üdítőre. Ha rosszabb idő van, akkor beültök valahova meghívod valamire:)
Kérdésed van írj ha gondolod:)
Aztán sok sikert ;) 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!