Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 8. -os lány vagyok, és tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

8. -os lány vagyok, és tetszik egy 6. -os fiú. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Úgy értem, mit kellene tettem, hogy jobban figyeljen rám. Lehet, hogy gáz hogy fiatalabb, de engem nem zavar. Szerintetek? Ja és megpróbáltam már vele beszélni, de amikor a szemébe néztem egyszerűen kiment a fejemből minden, és csak dadogni tudtam. Segítségeteket előre is köszönöm. :)

2013. szept. 23. 11:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
akkor írogass neki neten hátha ott nem fagysz le.
2013. szept. 23. 11:55
 2/13 A kérdező kommentje:
Előtte beszélgettünk, de az eset óta nem válaszol a leveleimre.
2013. szept. 23. 11:59
 3/13 anonim válasza:

nálunk cifrább a sztori

barátnőmnek tetszik egy fiú DE a fiú jobban érdeklődik irántam de engem nem érdekel az a fiú mert én egy 1 évvel idősebbe vagyok

szóval

neki az a taktikája hogy rámírkál

mondjuk mi a "valóságban" is szoktunk találkozni hárman

( én bnőm meg a fiú )

2013. szept. 23. 12:02
 4/13 A kérdező kommentje:
Az úgy tényleg klassz. :D Igazából mi is találkozunk minden nap, mert egy suliba járunk. Többször volt már arra példa, hogy szemeztünk, de beszélgetni nem nagyon szoktunk.
2013. szept. 23. 12:18
 5/13 anonim ***** válasza:

mivel te idősebb vagy nála ezért neki lesz jó hogy hozzászól egy idősebb feltételezhetőleg tapasztaltabb lány. vedd fel a csábító idősebb lány szerepét és magabiztosan kezdj vele beszélgetni. ne feledd, hogy ha nem tud mit mondani, nem feltétlen azért van, mert nem tetszel neki, hanem mert zavarban van, lefagyott. ha nem nyitott erre az egészre, hagyd a fenébe, hiszen még csak 12 (!!) éves..

16L

2013. szept. 23. 12:27
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2013. szept. 23. 12:29
 7/13 anonim ***** válasza:
Mit tegyél? Figyelj oda órán, ne a GYK-t nyomkodd a telefonról.
2013. szept. 23. 12:47
 8/13 A kérdező kommentje:
Elmondanám, hogy ötös tanuló vagyok. És nem nyomkodom a telefonom.... Normális válaszokat várok, nem ilyeneket.
2013. szept. 23. 12:50
 9/13 anonim ***** válasza:
Mesi te vagy az? :D
2013. szept. 23. 15:19
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem :)
2013. szept. 24. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!