Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 8. -os lány vagyok, és tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

8. -os lány vagyok, és tetszik egy 6. -os fiú. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Úgy értem, mit kellene tettem, hogy jobban figyeljen rám. Lehet, hogy gáz hogy fiatalabb, de engem nem zavar. Szerintetek? Ja és megpróbáltam már vele beszélni, de amikor a szemébe néztem egyszerűen kiment a fejemből minden, és csak dadogni tudtam. Segítségeteket előre is köszönöm. :)

2013. szept. 23. 11:54
1 2
 11/13 Escalation válasza:
Oh, de mit ér kitűnőnek lenni, ha hagyod hogy egy furcsa gondolat a földre taszítson?! Hát pont ez az! Miért ment ki minden a fejedből mikor ránéztél? Te megölted a spontaneitást... ha üres fejjel érkeztél volna oda hozzá, és nem mindenféle mondatokat, bókokat tervezgetve (mert ez nem egy felelés!), akkor nem mehetett volna ki semmi a fejedből. Improvizálj,írd körül a jelen pillanatot, idézz az emlékezetedből, ne kérdezz banális általánosságokat... Nem várhat el sokat tőled, és ha a suli követelményeinek megfelelsz, ahogy állítod, akkor egy tőled fiatalabbnak, rangodon alulinak...
2013. szept. 24. 15:39
 12/13 A kérdező kommentje:
Igazából ma beszéltem vele, és úgy mentem oda hozzá, hogy tudtam mit akarok, de nem terveztem meg, csak úgy spontán és tényleg sikerült. Meghallgatott, és végig mosolygott.
2013. szept. 26. 16:31
 13/13 anonim válasza:
Nem Szandinak hívnak véletlenül?
2014. aug. 11. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!