Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit csinaálnátok ha egy csinos lány odamenne hozzátok csakúgy az utcán pl. és megcsókolna?
Figyelt kérdés
Furcsán eltaszítanátok magatoktól, szó nélkül elmennétek, vagy visszacsókolnátok és elhívnátok egy teára? Csak kiváncsi vagyok. :)2013. szept. 24. 16:39
21/26 anonim válasza:
Biztos? Ha egy fiú tenné ugyan ezt (mármint csak úgy a semmiból "rávetné magát", nem tenné a lány ezt? :) Dehogynem. (valószínűleg)
22/26 anonim válasza:
Ne értsd félre: akit szeretek, SOHA nem bántanám (egyébként sem verekszem soha), de egy [VADIDEGEN] mégsem csinálhatna azért ilyet. Nagyon felháborító lenne.
23/26 A kérdező kommentje:
jaa azt hittem kezet emelsz ugy altalaban a lanyokra :P oks, vegulis megertem. en is kb felpofoznam azt a fiut aki ilyesmit csinalna :D
2013. szept. 28. 20:35
24/26 anonim válasza:
Valószínűleg azt mondanám hogy te nem vagy normális.
Az adott pillanatot élvezném, de ebben én csak hátsó szándékot látnék.
25/26 anonim válasza:
Szimplán visszasmárolnám, utána elbeszélgetek vele és ha minden ok, lenne egy jó éjszakája :D
Számomra nem idegen ha egy csaj kezdeményez ;)
26/26 anonim válasza:
feljelenteném szexuális zaklatásért, mert ugye egyenlőség van a nemek között.
ugyan dehogy is, visszacsókolnék, el se engedném, vinném randizni, bemutatnám a szüleimnek és már tervezném az esküvőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!