Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit csinaálnátok ha egy csinos lány odamenne hozzátok csakúgy az utcán pl. és megcsókolna?
Figyelt kérdés
Furcsán eltaszítanátok magatoktól, szó nélkül elmennétek, vagy visszacsókolnátok és elhívnátok egy teára? Csak kiváncsi vagyok. :)2013. szept. 24. 16:39
11/26 anonim válasza:
Nyilván ha tetszik az illető,viszonoznám és utána elhívnám valahova beszélgetni. :)
13/26 vakondka válasza:
Nagyon bambán néznék rá, aztán megkérdezném miért tette?
15/26 anonim válasza:
Meglepődnék mert kb ember nincs aki oda merne jönni hozzám önszántából, max ha muszáj és fizetnek neki érte lásd szórólapos, bár azok se nagyon... :D
16/26 anonim válasza:
Valószínűleg csak néznék magam elé és gondolkoznék azon, hogy ez mégis mi volt. :D Az talán nem jutna az eszembe, hogy meg akar lopni.
Mivel bennem sajnos(?) nincsenek olyan alfa hím ösztönök, hogy amilyen nőre csak lehetőségem van, azt meg akarom szerezni, így jó eséllyel csak ellökném magamtól, persze nem durván. Aztán amikor fejben lerendeztem magammal a dolgot, akkor rákérdeznék, hogy ez mégis mi volt. A többit már nem tudom biztosan megállapítani.
17/26 anonim válasza:
ha te voltál az a csini lány a babával, akkor örülnék neki :D
18/26 anonim válasza:
Számon kérném rajta, hogy most mi volt ez?!
19/26 anonim válasza:
Én vagyok az egyetlen aki levágna egy pofont?
20/26 A kérdező kommentje:
ugy tunik. nem szep kezet emelni a lanyra. teged minosit...
2013. szept. 28. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!