Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha a testvéretek szedné fel azt a csajt akit előtte ti akartatok de titeket elhajtott?
Figyelt kérdés
2013. szept. 24. 16:02
2/9 anonim válasza:
Próbálnám kerülni a csaj társaságát.
3/9 anonim válasza:
Mit tennék? Vennék egy sört és meginnám. Mégis mi a faszt tennék? Rosszabbítsak a helyzeten. Maximum megmondanám a testvéremnek, hogy zavar. Aztán, hogy ő mit csinál az az ő dolga. Két ember kapcsolatába amúgy se szóljon bele egy harmadik. Te nem vagy az este, a testvéred meg pont az esete, ez van. Miért mit csinálnál, ha nem a testvéred lenne? Beleszólnál? Te hogy viselnéd ha valaki megszabná neked kivel jöhetsz össze?
4/9 anonim válasza:
Ha ilyen bátyám lenne, akkor dühös lennék rá, ha meg ilyen öcsém akkor kis ügyes mázlistának tartanán, de azért irigyelném.
5/9 anonim válasza:
Megbeszélném a tesómmal, hogy akkor most este bekötöd a csaj szemét és helyette én toszom meg, amiért megengedtem, hogy felszed a csajomat. Így a korrekt.
6/9 anonim válasza:
Nekem nővérem van, ezért nem áll fent ez a veszély!:D
Biztos szar helyzet lenne!
7/9 anonim válasza:
5-ös de gEcÍ kemény, szájba is vertem volna párszor, ha ilyen ajánlatot tesz nekem. Kérdező, ha te vagy aki sz@rul jártál, hát keress valaki mást, nagy a világ :)
8/9 anonim válasza:
ha átvered a csajt az nemi erőszak!
volt már ilyen ügy, börtönnel jár
9/9 anonim válasza:
Attól is függ tudott-e arról, hogy tetszik neked a lány. Ha tudott róla, akkor szemétség a részéről és a testvérét kellett volna támogatnia.
Ha nem tudott róla, akkor így jártál.
Ha dühbe gurulsz az csak rosszabbít a helyzeten, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!