Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hova mennétek szívesen randizni?
"Egy 2 és félezres faluban nem lehet gokartozni"
Tudok olyan 400 fős falut, ahol van gokart. :)
Na itt is főváros vízfejűség van.
Nem vagyok városi. Sétálni is szeretek, sőt csak ülni egy padon és beszélgetni is tökéletesen megfelelő. Ettől még igen, szeretek gokartozni és állatkertbe járni, nem fogok ezért elnézést kérni.
Annak pedig aki megkérdi, kinek van erre pénze: nálam a randi mindig felesbe megy, sosem várom el, hogy a pasi erre meg arra meghívjon. Nem kéne két szó alapján ítélkezni.
Azért a 400 fős gokartos falu nem etalon. :)
Próbálok nem ítélkezni, erre valaki benyögu a Margit-szigetet. Nagyon "Pestközpontú" a gondolkodás.
áh, én utálom ezeket a klisés helyeket, margitsziget, vár stb.. nem gondolnám vmi eredetinek ha valaki ezekkel jönne, és már vhogy ez elvon az érdeklődésemből egy hangyányit. igazából lehet bármi izgi, akár egy csirkefeldolgozó-üzem nyíltnapjára is elmegyek azzal aki tetszik, szeretem a nem hétköznapi élethelyzeteket, amelyekben 2 ember sokkal jobban megismerheti egymást szerintem, mint mondjuk egy unalmas sétán egy parkban, értelmetlen kérdésekkel szegezve egymást.
19L
Utolsóelőtti (és utolsó) sztem te most nemrég láttad az Igenember c. filmet, de ne feledkezz meg arról, h az CSAK egy film, nagyon jó volt, de azért olyan sok köze nincs a valósághoz...
Semmi klisés nincs egy sétálós beszélgetős randiban, főleg az elején, még is hogy akarod megismerni a másikat...ez kb. olyan mintha azt mondtad volna, h semmi eredeti nincs abban, h az emberek mindennap elmennek dolgozni v az iskolába....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!