Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hova mennétek el szívesen ilyen esős napokban?
Figyelt kérdés
Nem rég ismertem meg egy lányt és a többiek is mondják hogy elvileg tetszem neki.
ezt a kérdést tettem fel : http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__36664..
1x elhívtam sétálni őszi szünetben de mondta hogy ha nem lesz ilyen rossz idő akkor eljön,de nem lett belőle semmi mert utolsó napban jött fel megint..
Hova hívjam el?Mozi ilyesmi?És hogy szeretitek élőben hívjon el vagy más hogy is akár fb-n? :o Folyton én szoktam ráírni chaten,ő se se ír de 30 perc az után szoktam amikor feljön.
2012. nov. 18. 18:18
1/1 anonim válasza:
vagy nagyon nem akar veled talizni vagy kényes. a mozit nem ajánlom mert ott nem lehet beszélgetni, de szerintem elhívhatnád egy kávézó teázóba, esetleg egy igényes pubba. ha erre is nemet mond akkor hagyd a francba a csajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!