Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kérdezzem meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kérdezzem meg?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel nagyon jóban vagyunk, és sokat is beszélgetünk személyesen és facebookon is. Tudom, hogy tetszem neki, meg ő is tetszik nekem, hogy kérdezzem meg, hogy lenne-e a barátnőm? Még nem csináltam ilyet. Csak kérdezzem meg simán vagy hogy?

2013. szept. 22. 10:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Talán előbb randizni hívd el...Személyesen.
2013. szept. 22. 10:04
 2/10 anonim ***** válasza:

Hát az mindegy, hogy mikor, hol, csak ne facebook-on. :D

Odaállsz elé és megkérdezed, hogy akar-e járni veled. :)

2013. szept. 22. 10:04
 3/10 anonim ***** válasza:
Ne kérdezz, mond meg, hogy szeretnél járni vele, vagy hogy úgy érzed, mellette találtad meg a boldogságot. Ha erre pozitív visszajelzést kapsz, akkor sínen vagy :)
2013. szept. 22. 10:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Ja és persze személyesen
2013. szept. 22. 10:08
 5/10 anonim válasza:
89%
u az nagyon aranyos lenne, ha bevallanád neki, h. tobbet erzel iránta es nem csak a barátja akarsz lenni... irigyelném azt a személyt:$
2013. szept. 22. 10:09
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket, jöhet még :D 5. neked mondjam el? :D
2013. szept. 22. 10:13
 7/10 anonim ***** válasza:
ha jol nezel ki akkor tokmind1 h keredezed meg ugyis igent mond aztan persze ha lesz egy nalad jobban kinezo akkor annak is.
2013. szept. 22. 10:23
 8/10 A kérdező kommentje:
de csak kérdezzem meg, vagy vegyek is mellé vmit?
2013. szept. 22. 10:35
 9/10 anonim ***** válasza:
hat ha penzes is vagy az tutisiker. de nem eri meg rajuk penzt kolteni hosszutvaon prosti jobban megeri sokkal.
2013. szept. 22. 10:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Mi ez a "venni kell valamit" mánia?! Hívd el sétálni, vagy hívd meg egy italra, tök mindegy, de miért kellene rögtön ajándék csak azért, hogy találkozzon veled? (Nő vagyok, nem egy sóher férfi :D).
2013. szept. 22. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!