Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérdezzem meg és mit kérdezzek?
Van egy csaj egy táborban (Sz. D.), aki bejön nekem, kiderült, h eggyel alám fog járni meg minden és nem tudom, h hogyan kérdezzek rá nála, h járna-e velem... Facebook-on sem merek rá írni, meg nem tudom, h miről beszéljek vele...
Kérlek segítsetek!!!
16/F
mi ez az Sz. D.??
vmi rendőrség által körözött személy?XDDDDD
Ne pisizz már testvérem, lejárt dolog hogy megkérdezed tőle.
Lesmárolod aztán meglátod mit tesz.
Uram atyám... annyira hülyék ezek a mai fiatalok, hogy az már fájdalmas...
Nem is ismered szinte, nem is tudsz vele miről beszélni, de már járni akarsz vele? Mégis milyen alapon? Minek?
Idióta...
Csatlakozom sárkány barátomhoz.
Drága kérdező, 2 évvel vagyok fiatalabb, mégis szótértettem a korodbeli bulákkal, pedig én sem nagyvárosban nevelkedtem, és még páva se vagyok, hogy arról legyen szó. Beszédkészség a titkok nyitja. :)
igazából nem az van, h nem tudok vele miről beszélni, csak amikor valamiről beszélnem kell vele, akkor eléggé, hogy is mondjam, nem tudok mit írni/megszólalni... tehát nem az van, hogy nem ismerem stb. ...
Felfújható Sárkány te, meg az idióta nagyképű szöveged...
a nevét meg nem akartam kiírni sehogy sem, ezért rövidítve írtam...
amúgy nem tudom, h ki volt az aki a smárolóst írta, de azt a legelső csajom után kipróbáltam... nem volt jó semmire, azon kívül, hogy pofán vágott és elküldött a francba...
az eddigi válaszokat köszönöm :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!