Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kérdezzem meg és mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérdezzem meg és mit kérdezzek?

Figyelt kérdés

Van egy csaj egy táborban (Sz. D.), aki bejön nekem, kiderült, h eggyel alám fog járni meg minden és nem tudom, h hogyan kérdezzek rá nála, h járna-e velem... Facebook-on sem merek rá írni, meg nem tudom, h miről beszéljek vele...

Kérlek segítsetek!!!

16/F

2013. júl. 11. 19:41
 1/6 anonim ***** válasza:
84%

mi ez az Sz. D.??

vmi rendőrség által körözött személy?XDDDDD

2013. júl. 11. 19:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha érdekel, akkor :hullik a hajam
2013. júl. 11. 19:42
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Ne pisizz már testvérem, lejárt dolog hogy megkérdezed tőle.

Lesmárolod aztán meglátod mit tesz.

2013. júl. 11. 19:43
 4/6 anonim ***** válasza:
77%

Uram atyám... annyira hülyék ezek a mai fiatalok, hogy az már fájdalmas...

Nem is ismered szinte, nem is tudsz vele miről beszélni, de már járni akarsz vele? Mégis milyen alapon? Minek?

Idióta...

2013. júl. 11. 19:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Csatlakozom sárkány barátomhoz.

Drága kérdező, 2 évvel vagyok fiatalabb, mégis szótértettem a korodbeli bulákkal, pedig én sem nagyvárosban nevelkedtem, és még páva se vagyok, hogy arról legyen szó. Beszédkészség a titkok nyitja. :)

2013. júl. 11. 19:49
 6/6 A kérdező kommentje:

igazából nem az van, h nem tudok vele miről beszélni, csak amikor valamiről beszélnem kell vele, akkor eléggé, hogy is mondjam, nem tudok mit írni/megszólalni... tehát nem az van, hogy nem ismerem stb. ...

Felfújható Sárkány te, meg az idióta nagyképű szöveged...

a nevét meg nem akartam kiírni sehogy sem, ezért rövidítve írtam...

amúgy nem tudom, h ki volt az aki a smárolóst írta, de azt a legelső csajom után kipróbáltam... nem volt jó semmire, azon kívül, hogy pofán vágott és elküldött a francba...

az eddigi válaszokat köszönöm :D

2013. júl. 11. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!