Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
H kérdezzem meg anyumat?
Figyelt kérdés
h kérdezzem meg anyumat h nálunk aludhat e a barátom? lassan 1 éve vagyunk együtt és egyszer már megkérdeztem de akk nemet mondott azért mert fáradt volt :/ és ezért félek h most is nemet mond.. 13/L2013. júl. 21. 18:08
1/9 anonim válasza:
Biztos, hogy nem fogja megengedni 13 évesen... És nem azért mondom ezt, mert konzervatív felnőtt vagyok.. :D
16/L
2/9 anonim válasza:
Szerintem Ken miatt nem kell megkérdezned senkit.
3/9 anonim válasza:
Túl fiatalok vagytok még... Biztos nem fogja megengedni.
4/9 anonim válasza:
13 évesen barát? Merész dolog. És együtt aludni, szintén az!
5/9 A kérdező kommentje:
de tudja h nem lenne semmi csak gépeznènk meg beszélgetnénk
2013. júl. 21. 18:11
6/9 anonim válasza:
Mi van?13-om évesen még babáznod kéne,nem azon törni a fejed,hogy szedjed anyudat arra hogy a pasid ott alhasson..
Nekem ez már sokkkkk...
7/9 anonim válasza:
nem akarlak megsérteni, de ne légy már ilyen szerencsétlen. :)
oda sétálsz hozzá, és szépen megkérdezed tőle.
8/9 anonim válasza:
Bocs, de szerintem jobban jársz, ha nem kérdezed meg tőle, mert sajna igaza van, hogy nem engedi. Oké, hogy te nem szeretnél lefeküdni vele, de az anyukád joggal tarthat tőle, hogy a barátod kezdeményezne ilyen téren, főleg ha idősebb. Az első válaszolóhoz hasonlóan én is fiatalként mondom ezt, nem felnőttként. 17/f
9/9 anonim válasza:
ennyi idősen tényleg nem kéne még együtt aludnotok, nem is csodálom, hogy anyukád nem engedi.. én 16 éves vagyok, és még én sem aludtam együtt a barátommal, pedig mi már két éve együtt vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!