Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIT JELENT AZ ELSŐ RANDIN CSÓK?
Figyelt kérdés
15/l vagyok. Találkoztam 2x egy fiuval, de az csak összefutás volt, mert edzésre siettünk mindketten. Az első 'kimondva randin' strandon voltunk. Ő egyből próbálkozott.. nyaka puszi, arcra stb. Én nem engedtem neki, de ő végig próbálkozott. Miért szerette volna ennyire ? Ja és a fiú is 15 :)2013. szept. 22. 09:48
1/8 anonim válasza:
Mert kanos és csak szexre kellesz, azért sietteti!
2/8 anonim válasza:
Azért mert még csak 15 éves és nincs tisztában vele hogy első randin mit illik és mit nem....
Vagy az is lehet hogy csak le akar feküdni veled minél előbb....
3/8 A kérdező kommentje:
Kiviállóként én is a lefekvést mondtam volna, de nem olyan a srác.. :) valami más van... :S
2013. szept. 22. 09:54
4/8 anonim válasza:
nagyon szerethet téged véleményem szerint 16/f
5/8 A kérdező kommentje:
:) köszi a válaszokat, de jöhetnek még !! :)
2013. szept. 22. 09:57
6/8 anonim válasza:
Lehet, hogy te ismerted félre és tényleg csak szexre kellesz neki. Ha kizártnak tartod, akkor pedig azzal magyaráznám, hogy minél előbb meg akar szerezni, mert nagyon oda van érted és nem akarja, hogy más lecsapjon a keze alól. Azért én vigyáznék vele a helyedben.
7/8 anonim válasza:
mert az első randin csók csak és kizárólag azt jelentheti, hogy le akar fektetni?
én már többször is csókolóztam első randin, azokból komoly kapcsolat lett és szex után is hónapokig, sőt volt aki évekig is velem maradt.:)
sztem csak nagyon vonzódik hozzád, lehet, hogy már szeret is téged :) a csók meg nagyon jó dolog! :) de ha nem voltál még kész rá, akkor jobb is, hogy nem engedted neki! :) majd legközelebb ;)
8/8 anonim válasza:
előző vagyok
amúgy 18 éves lány vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!