Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Első randin csók?
És ha igen, akkor mik azok a jelek, amiket adtok afelől, hogy nem rúgnátok seggbe érte? :D
A troll hozzászólásokat légyszives mellőzzétek!
És mi a véleményetek arról, hogy virágot visz nektek a srác? És ha ez is jó ötlet, akkor milyen virágot? :D
A virág jó ötlet, legalábbis nekem tetszene,csak ne legyen Krizsánt.
Ami a csókot illeti,ha jó volt a randi,akkor szívesen fogadom, viszonzom.
Hogy honnan lehet ezt tudni? Érezni kell,h a másiknak is jó volt.Legfeljebb adsz előbb egy szájra puszit,és ha látod,h tetszett a lánynak,megcsókolod.25/N
Szerintem igaza van a 2-esnek. esetleg ha nem akarsz szájrapuszit adni neki, mert félsz, h h reagál, akkor adhatsz a szájához nagyon közel egy puszit (szinte a szája szélére) mert akkor mégse smároltad le rögtön, de nem is csak egy sima puszit adtál az arcára. és ha látod rajta, h tetszett neki, akkor megcsókolhatod.:) de am meg figyeld a reakcióit a randi során és próbáld megérezni, h mehet-e a csók.:)
A virág kicsit régimódi, de nagyon romantikus és cuki :)) de ugyanakkor kellemetlen is lehet, ha nem a lánynál találkoztok (mert ott berakhatja vázába) egyébként meg cipelnie kellene az egész randin, tehát szerintem ha nem mész el a lányért, akkor max egy szál virágot vigyél.
Lányok!
Arról mi a véleményetek ha egy jó randi végén a srác mondjuk beszalad egy virágboltba és vesz egy szálé vörös rózsát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!