Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi szerinted az első randin elkövetett legnagyobb bűn?
Bocs, hogy állandóan szűrnék, de a 30-as korosztály véleménye érdekelne főleg.
Régebben talán kérdeztem valami hasonlót, mintha a legkínosabb szituációk érdekeltek volna...Abból is volt élményanyag:-)
Azt hiszem sokan kapásból fel tudnának sorolni négyet-ötöt is, nekem alábbiak verik ki a biztosítékot, amit eddig tapasztaltam sajnos:
-késés
-gyakori telefonálgatás
-magáról beszél, rólam alig vagy nem kérdez
-előző barátnőről regélés, szakítás részletes ismertetése
-azonnal terítéken a szex téma
-késés
Sosem késtem, pedig tömegközlekedéssel járok.
-gyakori telefonálgatás
Forever Alone effektus. Egyedül a szolgáltató tudja a számomat. Évente párszor küld is SMS-t. Ő a legjobb barátom. :(
-magáról beszél, rólam alig vagy nem kérdez
Tíz mondatban el tudom mondani a teljes élettörténetemet, utána kitűnő hallgatóság vagyok.
-előző barátnőről regélés, szakítás részletes ismertetése
Nem voltak előző barátnőim.
-azonnal terítéken a szex téma
Nagyon sokáig tudok várni, ha érzem, hogy van miért.
hát akkor kedves 4-es számomra az ideális randipartner:-)
Köszi a válaszokat.
- késés ha nem hív fel (mostani is késett elsőnek, de azért mert kimaradt 2 járat, de legalább kaptam egy SMS-t, hogy úton van)
- unott arc és telefonálás, vagyis éppen érdekesebb a facebook mint én vagyok, pedig nem szoktam sokat beszélni magamról
- olyan témáról regél amit szerintem az égvilágon senkit sem érdekel
- Ha az csak az ex dolog jön fel, de akkor elég egyértelmű, hogy rebound pasi lehetek, aminek szintén megvannak a szépségei, de több nem biztos
Ami a legjobban és többször megéltem, pedig tudom, hogy tetszettem az illetőknek (és talán azért is)
- Egy értelmes mondatot nem lehet kihúzni belőle. Érdekesnek tart, szeret velem lenni, de 10 perc nyaggatás kell, hogy végre megszólaljon és elmondja a véleményét. Egy lány akinek nincsen nyelve és véleménye és fél megszólalni.... rosszabb nincsen. (talán a 180 fokos verzió, de azoknak sokszor tökmindegy, hogy ki van mellettük és azokkal nem találkozok többször, de a halkoknak azért adok még esélyt)
27F
késés
attól függ mennyit, fél óra még belefér, ha többet késne szemrehányást tennék miatta
gyakori telefonálgatás
ha mellettem telefonál hivogat valakit gyakran, akkor valószinü unalmas vagyok neki, vagy nem érdeklem.
-magáról beszél, rólam alig kérdez
nem zavar, mivel jó hallgatóság vagyok, de egy idő után nem fogok rá figyelni, ha nem kérdez és megunom a beszélgetést
-előzőről ne beszéljen sokat, ne hasonlitgasson vele össze, mert akkor még mindig őt szereti...
- azonnal szex
hát elég fura lenne, az jönne le hogy nem akar megismerni sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!