Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek inkább a fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek inkább a fiú menjen át a lányhoz vagy a lány a fiúhoz?

Figyelt kérdés
Mostanában egyre gyakrabban találkozgatunk a pasimmal, és néha áthív hozzájuk de nekem ez egy kicsit furcsa mert szerintem inkább a fiúnak kéne a lányhoz menni, talána az illem miatt vagy nem tudom. Szerintetek hogy van ez?
2013. szept. 20. 20:59
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ezt nem értettem én is. Anyukám kicsit konzervatív és szerinte a fiúnak kéne jönnie.
2013. szept. 20. 21:23
 12/17 anonim ***** válasza:
Anyukád csak félt, nehogy a tudta nélkül kufircoljatok:D
2013. szept. 20. 21:23
 13/17 anonim ***** válasza:

Mi felváltva járunk át egymáshoz.. Az adott nap dönti el, hogy kinél lenne kényelmesebb vagy mit is akarunk éppen csinálni. De van amikor elmegyünk itthonról.. Akkor nem mehetünk el se mert, akkor nem a fiú jött át hozzám, hanem együtt mentünk?:D

Nem értem a logikád, bocsi! ://

2013. szept. 20. 21:31
 14/17 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy. Hozzám mindig a barátnőm jött aztán egyszer már nem ment haza.

Most jut eszembe... :O

2013. szept. 20. 21:32
 15/17 A kérdező kommentje:
Okés köszi a válaszokat:)
2013. szept. 20. 21:58
 16/17 anonim ***** válasza:

Elvileg úgy illik hogy a fiú megy át a lányhoz,de gyakorlatban tökmindegy,ahogy kényelmesebb. Nálunk a szüleim miatt nem lehet meglenni,nem hívhatok át senkit mert zavarják őket a vendégek ezért mindig én megyek a barátomhoz.

19/L

2013. szept. 21. 11:56
 17/17 anonim ***** válasza:

Nekem előző kapcsolatomban a fiú jött többet, most meg csak én megyek.

És én inkább megyek a fiúhoz, szerintem ez az illemkérdés lényegtelen..

2013. szept. 21. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!