Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első Szerelem? (többi lent)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első Szerelem? (többi lent) Meddig tartott? Hány évesen? Kivel? Régi barát, osztálytárs, külsős, esetleg máshol ismerkedtetek meg? Utána viszonyotok milyen lett?

Figyelt kérdés

2013. szept. 19. 19:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 1. osztályban jött az első igazi. Osztálytárs volt, és 2 évig jártunk. Már amennyire első és második osztályban képesek a gyerekek. Az volt jó a kapcsolatunkban, hogy mindig védtük a másikat. Aztán 2. osztály végén elment a suliból. :/

( 13/L )

2013. szept. 20. 10:22
 12/19 anonim válasza:
55%

Nekem 16 évesen, gimi 1.ben osztálytársak lettünk 3hónap hónap próbálkozás, udvarlás után elnyerte a szívem. 4,5 évig tartott. Szakítás oka: Megváltozott, eltaszított magától. Viszonyunk utána?.... ő még mindig szerelmes, én még szeretem azt aki az elején volt. Szóval ő már meghalt :)

Nem beszélünk, le van tiltva facebookról is. Mert abból csak kavarodás van.

2013. szept. 20. 11:28
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
osztálytárs, 13 évesen, több mint fél évig, azóta baráti viszonyban vagyunk
2013. szept. 20. 11:30
 14/19 anonim válasza:
92%

14 évesen, osztálytársak voltunk 8 évig. Hetedikbe ő volt belém szerelmes de én akkor visszautasítottam. Nyolcadikba ő lett a legjobb fiúbarátom és hát külsőleg is nagyon kikupálódott :D Olyan is volt, hogy mindketten tetszettünk egymásnak, de nem léptünk. Ballagási bulin elég jól éreztük magunkat, voltunk kettesben meg minden és akkor volt vele az első csók is :) csak egy volt a baj: volt barátnője. Azután az este után 2-3 hónapig nem beszéltünk.. De egy bulin kibékültünk és azóta is nagyon jóba vagyunk mint barátok :)

bocsi kicsit hosszú lett :D 15/L

2013. szept. 20. 14:15
 15/19 A kérdező kommentje:
nem baj,örülök h ilyen sokan válaszoltatok:)))
2013. szept. 20. 17:57
 16/19 Emberek ***** válasza:
94%

Nekem az első szerelmem 15 évesen gimi 1-ben volt, évfolyamtársam a lány akit a gólyatáborban ismertem meg. 1 hónapig tartott, de nekem nagyon nehezen ment a szakítás. Miután vége lett, még több mint 1 hónapig megvolt az érzés. Azóta nem beszéltünk. És nem azért mert haragszunk a másikra, csak így alakult.

16/f

2013. szept. 20. 18:10
 17/19 anonim válasza:
15 voltam.o 16.egy buliban voltunk ahol is lehanytam.masnap ramirt es egy het mulva mar egyutt voltunk.masfel evig tartott es most lett vege egy masik lany miatt 17/L de ezt leszamitva igazan szenvedelyes volt.
2013. szept. 21. 17:24
 18/19 anonim ***** válasza:
fél évig, 5 évesen :) ovisok voltunk :), aztán osztálytársak és most pedig barátok, és mindig jót derülünk rajta hogy mi egyszer "jártunk" :). Am az igazi még várat magára ez olyan kis cuki sztori :) 15/l
2013. okt. 4. 20:41
 19/19 anonim válasza:
Hát én azt hiszem 5 évesen voltam igazából szerelmes..6 évig az egyik mondhatni csoportársammal..az oviban...de most csak már köszönőviszonyban vagyunk :D
2013. okt. 12. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!