Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne egy nőbe újra lelket önteni hogy ismét visszajöjjön a bizalma a férfiak iránt?
sokan összetörték szegényt és pár év óta én vagyok neki az első pasi de olyan nehezen nyit felém.
az ex barátai csak kihasználták és én hiába hozom le a csillagokat is szerintem mégis azt hiszi hogy csak hülyitem.
Azt hiszem sehogy. Én sem bízom a férfiakban, nem hiszem, hogy ezen nagyon lehetne változtatni.
de kívétele mindig vannak, gondolom:) légy kedves vele, idővel talán jobb lesz.
konkrét tanács ? valaki ?
mellesleg köszönöm a válaszokat.
Nézzél nagyon kedvesen rá :)
Hallgasd meg, érdeklődj a dolgai felől, udvarolgass, légy udvarias.
Valóban idő és türelem.
Én is ilyen csaj voltam. Borzasztó kapcsolatom volt 6 évig, mire eljutottam odáig, hogy totál lezárjam és ismerkedjek másokkal, ha komolyabbra fordult, automatikusan hárítottam és menekültem.
A mostani páromnak sikerült ezt feloldania bennem.
Rengeteget beszélgettünk, olyan kérdéseket tett fel amikről nem akartam beszélni, el akartam magamban temetni a múltat, de aztán elkezdte mondani, hogy ő hogy látja, mi miért történhetett, annyira a vesémbe látott...
eltalálta azokat a pontokat, amik tényleg úgy vannak.
Elkezdtem megnyílni, és elkezdtem érezni. Újra.
Mert azt is visszafojtottam addig.
Elérte, hogy belé szeressek teljesen.
Idő kellett hozzá, de már megbízom benne, és tudom, hogy ő soha nem bántana engem. Persze a tetteivel is bizonyította ezt.
Szóval szerintem kommunikáció, nagyon sok, és idő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!