Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehetne egy nőbe újra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne egy nőbe újra lelket önteni hogy ismét visszajöjjön a bizalma a férfiak iránt?

Figyelt kérdés

sokan összetörték szegényt és pár év óta én vagyok neki az első pasi de olyan nehezen nyit felém.

az ex barátai csak kihasználták és én hiába hozom le a csillagokat is szerintem mégis azt hiszi hogy csak hülyitem.

2013. szept. 15. 22:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Csak is idővel
2013. szept. 15. 22:43
 2/8 anonim ***** válasza:

Azt hiszem sehogy. Én sem bízom a férfiakban, nem hiszem, hogy ezen nagyon lehetne változtatni.

de kívétele mindig vannak, gondolom:) légy kedves vele, idővel talán jobb lesz.

2013. szept. 15. 22:44
 3/8 A kérdező kommentje:

konkrét tanács ? valaki ?

mellesleg köszönöm a válaszokat.

2013. szept. 15. 22:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Kitartás.
2013. szept. 15. 22:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Legyél kitartó és kedves,udvarolj neki.idő kell hozzá.Csak lehet a végén baratzónába kerülhetsz
2013. szept. 15. 22:50
 6/8 anonim ***** válasza:

Nézzél nagyon kedvesen rá :)

Hallgasd meg, érdeklődj a dolgai felől, udvarolgass, légy udvarias.

Valóban idő és türelem.

2013. szept. 16. 00:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Ismerek nem egy ilyen lányt, mindnek idő kellett, hogy nyitottabbak legyenek. Ha látod, hogy nem elutasító, akkor van esélyed, csak lassan kell haladni és előbb utóbb megfog bízni benned.
2013. szept. 16. 07:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Én is ilyen csaj voltam. Borzasztó kapcsolatom volt 6 évig, mire eljutottam odáig, hogy totál lezárjam és ismerkedjek másokkal, ha komolyabbra fordult, automatikusan hárítottam és menekültem.

A mostani páromnak sikerült ezt feloldania bennem.

Rengeteget beszélgettünk, olyan kérdéseket tett fel amikről nem akartam beszélni, el akartam magamban temetni a múltat, de aztán elkezdte mondani, hogy ő hogy látja, mi miért történhetett, annyira a vesémbe látott...

eltalálta azokat a pontokat, amik tényleg úgy vannak.

Elkezdtem megnyílni, és elkezdtem érezni. Újra.

Mert azt is visszafojtottam addig.

Elérte, hogy belé szeressek teljesen.

Idő kellett hozzá, de már megbízom benne, és tudom, hogy ő soha nem bántana engem. Persze a tetteivel is bizonyította ezt.

Szóval szerintem kommunikáció, nagyon sok, és idő. :)

2013. szept. 16. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!