Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bejönnék nektek csajok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejönnék nektek csajok?

Figyelt kérdés

Sziasztok :)

Leírom magam röviden, nem titkolok semmit, csak őszintén és kérlek mondjatok véleményt bejönnék-e nektek vagy valamin változtatnom kellene ha lehetséges! És írjátok le mi nem tetszik bennem :)

17 éves srác vagy ! :)

Külső :

- 172 cm

- Sportos alkat, vastag felsőtest,széleskés hát, izmos mellkas, kissé izmos kéz.

- Arcom eléggé megnyerő, picit pattanásos vagyok (Tényleg picit). Nem mondhatom magam rossz ábrázatúnak, Dominic Purcell és Brad Pitt között.

- Szeretem az ékszereket : bal kezemen általában óra, jobbon meg ezüst karkötő (vastagkás)

- Frizurám sportos rövid

- Szeretek rámtapadós (sztreccses) ruházatokban járni

- Tornacipőben szoktam járni :)

- Szépek a szemeim, nagyon megnyerő, szext a tekintetem

Belső :

- Megbízható

- Ha valakit igazán szeretek vagy megkedvelek, megvédem, óvom a gondok elől és szeretem :)

- Néha szoktam káromkodni (ha nagyon dühbe esek), másként soha nem beszélek csúnyán

- Könnyen dühbe jövök

- Tisztelem a barátaim, illetve barátnőm és odafigyelek rá / rájuk !

- Picit szégyenlős vagyok, ha egy szép lányt meglátok, vagy ha ő néz engem.

2013. szept. 14. 22:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
nagyon tetszenél szerintem de kicsit alacson vagy... :$ 14/L
2013. szept. 15. 01:06
 22/26 anonim ***** válasza:

"Külső :

- 172 cm

- Sportos alkat, vastag felsőtest,széleskés hát, izmos mellkas, kissé izmos kéz.

- Arcom eléggé megnyerő, picit pattanásos vagyok (Tényleg picit)."

Eddig tetszettél. xDDD Felejtős.

2013. szept. 15. 10:04
 23/26 anonim ***** válasza:
tökre bejönnél csak már most kicsit alacsony vagy hozzám pedig 3 évvel fiatalabb vagyok..
2013. szept. 15. 13:03
 24/26 anonim ***** válasza:

magyar létedre nem szoktál szaftosan káromkodni ? :D

Én halál békés vagyok aztán ha olyan a helyzet akkor kitör belőlem az ismétlődés mentes káromkodás

az agressziódon fogj vissza

2013. szept. 15. 14:27
 25/26 anonim válasza:
Nekem bejonnel. 15/l
2013. szept. 15. 17:22
 26/26 anonim ***** válasza:

Igazából, azokon kívül, amiket leírtál, eléggé fontos még az is, hogy intelligens vagy-e, lehet-e veled beszélgetni, milyen dolgok érdekelnek, dohányzol-e, stb. Az nem igazán lényeg, hogy milyen ruhát szeretsz hordani.

De a megbízhatóság, és a törődő természet tetszik. :)

Viszont, ha tényleg könnyen dühös leszel...Valószínűleg félnék tőled.

16/L

2013. szept. 15. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!