Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejönnék nektek csajok?
Sziasztok :)
Leírom magam röviden, nem titkolok semmit, csak őszintén és kérlek mondjatok véleményt bejönnék-e nektek vagy valamin változtatnom kellene ha lehetséges! És írjátok le mi nem tetszik bennem :)
17 éves srác vagy ! :)
Külső :
- 172 cm
- Sportos alkat, vastag felsőtest,széleskés hát, izmos mellkas, kissé izmos kéz.
- Arcom eléggé megnyerő, picit pattanásos vagyok (Tényleg picit). Nem mondhatom magam rossz ábrázatúnak, Dominic Purcell és Brad Pitt között.
- Szeretem az ékszereket : bal kezemen általában óra, jobbon meg ezüst karkötő (vastagkás)
- Frizurám sportos rövid
- Szeretek rámtapadós (sztreccses) ruházatokban járni
- Tornacipőben szoktam járni :)
- Szépek a szemeim, nagyon megnyerő, szext a tekintetem
Belső :
- Megbízható
- Ha valakit igazán szeretek vagy megkedvelek, megvédem, óvom a gondok elől és szeretem :)
- Néha szoktam káromkodni (ha nagyon dühbe esek), másként soha nem beszélek csúnyán
- Könnyen dühbe jövök
- Tisztelem a barátaim, illetve barátnőm és odafigyelek rá / rájuk !
- Picit szégyenlős vagyok, ha egy szép lányt meglátok, vagy ha ő néz engem.
a leírtak alapján elég tucatnyomi vagy. Engem sokkal jobban vonzanak az egyéniségek, bocsi.
10/3 v 10/4 max.
20L
Nincs ezzel semmi gond :) bejönnél :)
Nekem, személy szerint annyi nem tetszik hogy könnyen bedühödsz :/ (de lehet, hogy csak azért mert én nagyon békés fajta vagyok)
16/L
Rossz tulajdonságaid vannak?
Amúgy nem jössz be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!