Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bejönnék nektek csajok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejönnék nektek csajok?

Figyelt kérdés

Sziasztok :)

Leírom magam röviden, nem titkolok semmit, csak őszintén és kérlek mondjatok véleményt bejönnék-e nektek vagy valamin változtatnom kellene ha lehetséges! És írjátok le mi nem tetszik bennem :)

17 éves srác vagy ! :)

Külső :

- 172 cm

- Sportos alkat, vastag felsőtest,széleskés hát, izmos mellkas, kissé izmos kéz.

- Arcom eléggé megnyerő, picit pattanásos vagyok (Tényleg picit). Nem mondhatom magam rossz ábrázatúnak, Dominic Purcell és Brad Pitt között.

- Szeretem az ékszereket : bal kezemen általában óra, jobbon meg ezüst karkötő (vastagkás)

- Frizurám sportos rövid

- Szeretek rámtapadós (sztreccses) ruházatokban járni

- Tornacipőben szoktam járni :)

- Szépek a szemeim, nagyon megnyerő, szext a tekintetem

Belső :

- Megbízható

- Ha valakit igazán szeretek vagy megkedvelek, megvédem, óvom a gondok elől és szeretem :)

- Néha szoktam káromkodni (ha nagyon dühbe esek), másként soha nem beszélek csúnyán

- Könnyen dühbe jövök

- Tisztelem a barátaim, illetve barátnőm és odafigyelek rá / rájuk !

- Picit szégyenlős vagyok, ha egy szép lányt meglátok, vagy ha ő néz engem.

2013. szept. 14. 22:29
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de az indokok elmaradtak, pedig odaírtam ha nem, akkor miért nem ? :)
2013. szept. 14. 22:43
 12/26 anonim ***** válasza:

Szerintem aranyos lehetsz,kicsit hasonlítok rád belülről... :D De,remélem, (vagy nem),ha már ilyen "jóképűnek" írtad le magad, akkor legalább jóképű is vagy, mert ha nem, akkor eléggé egoista barom lehetsz... :D

De a lényeg,hogy kedvesnek tűnsz...

16/L

2013. szept. 14. 22:47
 13/26 anonim ***** válasza:
A külsőd a leírás alapján egyáltalán nem jön be, gondolom olyan tipikus többség által jóképűnek tartott divatmajom lehetsz, az ilyenek nem tetszenek. Belsőddel csak annyi baj van, hogy káromkodsz néha, könnyen dühbe jössz, ez agresszív természetre utal.
2013. szept. 14. 22:47
 14/26 A kérdező kommentje:
Ismerősök azt mondták jóképű vagyok, nem vagyok egoista :)
2013. szept. 14. 22:49
 15/26 anonim ***** válasza:
rádtapadós cuccok?are you fucking kidding me?:D
2013. szept. 14. 22:50
 16/26 A kérdező kommentje:
Igen néha picit agresszív tudok lenni, lányokkal soha ! Max ha valaki beszól durván.. Nem vagyok Páwa ha arra célzol ilyen langyi stílus..csak adok a külsőmre !
2013. szept. 14. 22:50
 17/26 A kérdező kommentje:
Ha szépen ki van dolgozva a felső testem miért húzzak bő cuccokat ? :)
2013. szept. 14. 22:51
 18/26 anonim ***** válasza:
12.-ik vagyok... :D ha küldesz képet,véleményt mondhatok, ha szeretnéd :)
2013. szept. 14. 22:51
 19/26 anonim ***** válasza:
Na jó, de tapadós ruhák + az ékszer egy férfin szerintem elég kiábrándító. Én nő létemre nem hordok ékszereket, csak gyűrűt ha épp olyan kedvem van.
2013. szept. 14. 22:52
 20/26 anonim ***** válasza:
szerelmes vagyok beléd.
2013. szept. 14. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!