Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon félek a randizástól, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Borzasztóan félek találkozni, nem tudom miért, de emiatt minden randit lemondtam eddig. Olyan görcs van bennem olyankor, ami megakadályoz abban hogy elinduljak. Előtte egy nappal nem, de azon a napon egyszerűen percről percre egyre jobban lemondok róla. Több sráccal is ez volt. Mit csináljak?? 17/l2013. szept. 14. 20:42
1/4 anonim válasza:
Legközelebb vegyél erőt magadon és menj el.
Más lány ugrálna örömében ha elhívnák te meg elmenni képtelen vagy?
2/4 A. Bundy válasza:
a félelem csak illúzió győzd le és többé nem árthat
3/4 anonim válasza:
Egyszerűen ne úgy fogd fel, mint egy randi, aminek tétje van, csak egy találka egy kedves fiúval, amiből bármi lehet.
4/4 anonim válasza:
gondolj arra h még1x lemondod akkor nyilván azt hiszi hogy nem akarsz semmit. én már 2. lemondás után ezen tanakodnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!