Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha túlságosan is félek a nőktől?
Hm...hasonloan voltam, en lany vagyok, tahat a fiukkal szemben. Kb ennyi idos vagy egy evvel kisebb voltam mikor ez kezdodot nalam...ha egy olyan fiu tarsasagaba kerultem akkor allandoan vigyorogtam(ami jelem eleg benan nezett ki) es nem nagyon tudtam mit tenni, mert csak ugy ramjott...aztan kesobb tudatosan figyeltem erre, h ne rohogjem szembe a masikat, mert mar en ereztem h gaz...olyant is csinaltam h hozza szoltam, s akkor mar muszaj volt beszelni, s igy "kezeltem magam"...
ebben az idoban ismertem meg egy sracot aki tanitott gitarozni, vele is ugyanez volt a helyzet, szegyelte elotte enekelni, gitarozni is egyaltalan, de kesobb elmulott...
1 evre ra ismertem meg a baratomat aki nagyon aranyos volt velem, es bar kezdetben elotte is mindent szegyeltem mara mar barmirol kepes vagyok vele beszelni, es esetleges "ciki" temaink sincsenek...
Szerintem az a fo hogy tudatositanod kell magadban, h nem akarsz hallgatni, probald meg azt amit en annak idejen, kozelits a lanyok fele:) lassuk mi lesz, remelem siereul Udv
Nekem is ugyanez volt a problémám.
Aztán megismertem egy lányt és rájöttem, hogy nem is kellett volna ekkora ügyet csináljak ebből a beszélgetésből. Elmondtam a lánynak, hogy nekem negy egyszerű ez a helyzet, és hogy kicsit türelmesnek kell lennie velem, de ő megértő volt velem.
Pár találkozás után megszoktam a szitut és már tök jól el tudtam lazulni.
Azóta már én sem félek a lányoktól, és bárkivel lazán el tudok beszélgetni első találkozás alkalmával is.
énis ilyen vagyok sajnos 100% :( ja és 25 leszek nemsokára..
ja és mondjuk nagyon nagy darab vagyok.. annyira rosszul vagyok már ettől.. de a kérdezőt ez persze nemvigasztalja ugyhogy kivancsi vagyok mik lesznek a megoldasok :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!