Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Minek örülne egy 15 éves lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek örülne egy 15 éves lány?

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam, aki tetszik nekem, és lenne is bátorságom elmondani azt hogy tetszik nekem, de eddig bárkit akit megkérdeztem, azt mondta hogy ezt így kerek perec kijelenteni eléggé béna. Szerintetek van valami olyan kis ajándék, tett, vagy ilyesmi amiből lejönne neki az hogy tetszik nekem, és örülne is neki ?

2013. szept. 13. 22:44
 1/5 anonim ***** válasza:

ne adj semmit csak mert elmondod hogy tetszik neked

elég fura lenne

2013. szept. 13. 22:45
 2/5 anonim ***** válasza:
szív csomagolású milkacsokira nem gondoltál? vagy virág... lehet nem jó otlet de én a csokis verziót választanám.
2013. szept. 13. 22:46
 3/5 anonim ***** válasza:

igen, csak így kijelenteni béna

meg házi nyúlra amúgy sem lövünk

2013. szept. 13. 22:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Épp ez az, hogy nem szeretném elmondani, csak szeretnék valami olyan "romantikus", vagy bánom is én milyen dolgot csinálni neki/vele, amitől leesik neki.
2013. szept. 13. 22:47
 5/5 anonim ***** válasza:

add neki a legszebb ajándékot a világon...egy kisgyermek nevetését.

Na jó ez csak vicc volt, de szerimtem egy szív alakú milka meg egy vörös rózsa megteszi, ebből rá fog jönni, hogy tetszik neked.

2013. szept. 13. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!