Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szeretheti valaki, ha kihasználják, és csak hasznot húznak belőle?
Haveromnak tetszik egy lány, aki kihasználja.
Nincs közöm hozzá, az Ő pénzét költi feleslegesen a lányra, de meglepett, mikor mondtam neki, hogy "az a lány kihasznál, mit adott cserébe?" Semmit. jött a válasz.
Olyan, hogy haverom vesz neki cigit, meghívja kajálni, együtt elmennek vásárolni, haza viszi öt kocsival.
És ilyen baráti szinten vannak. A csaj tudja, hogy a haverom össze akar vele jönni, mert mondta is neki, de a lány mondta, hogy nem az esete.
És ennek ellenére is továbbra "barátkozik" a haverommal, és viteti magát ide-oda, meg elfogadja a cigit, meg a kaja mweghívásokat, stb.
Elég szemét dolog, de az a döbbenet, hogy mondom a haveromnak, hogy "figyelj már! ha nem ad semmit cserébe a lány, csak te adsz mindig, és ezt elfogadja, akkor kihasznál!"
erre a válasza: "nem baj az!"
:O
Hogy nem baj valakinek ha kihasználják?
Mit tudtok ezeken a kérdéseken ennyit sírni. Figyelj,ha a haverodnak ennyi esze van,meg is érdemli,hogy kihasználja a csaj.
Azon meg nem csodálkozni, a nők ilyenné lettek kódolva, ösztönösen túl élők.
Beszéltem, de a farka után megy, szarik rám, ha megkérem valamire a "nagy barátom" akkor azt mondja, "ja, nem tudom elvileg xy-nal megyek vásárolni...
Hát köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!