Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek akkor, ha nekem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek akkor, ha nekem a "szépfiúfazon" jön be, de sajnos ők tapasztalat szerint- tipikusan csak kihasználják a csajokat?

Figyelt kérdés
Mivel nem agrottam első szóra, utána meg már nem is kellek? Hogy érjem el, hogy komolyan vegyen az ilyen típus? :( :( :(
2009. jan. 9. 12:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez egyszerű vagy bejössz neki vagy nem!

Az én barátom is egy eléggé jóképű srác, sőt nagyon is!!

És nagyon féltek hogy egyszer lapátra kerülök, de rajta kivűl van bőven még jóképű hapsi.

Szóval a helyedben elöszőr is megismerném hogy milyen, mert általánositanak az emberek hogy ők csak kihasználnak minket ami nem minden esetben igaz!

Nekik is van lelkük!!

De Ha komolyan akarod vele azt csak észre fogja venni!

Hány éves vagy? és ő? Ez is fontos!!

2009. jan. 9. 12:27
 2/7 A kérdező kommentje:

szia!

20leszek,s már elegem van:), h mindig az olyan fiúkat fogom ki már lassan egy éve :S, aki "szépfiú"...és csupán szórakozni akarna, majd ...good bye...:( mit rontok el? Tudom, h van rendes srác is köztük, :( főleg ezért bánt, h nem akar komolyan venni... :(

2009. jan. 9. 12:32
 3/7 anonim ***** válasza:
vegye eszre h tetszik neked de nyomulj. neha az utolso percben hatralj vissza vagy valtoztass a viselkedesen. persze ne menj at a "kiszamithatatlan-hisztis-pcsa" oldalra, de kicsit kuzdjon meg erted. ha tenyleg erdekled ezzel neki is a tudtara adod h te nem Olyan lany vagy. es a fiuk amugyis imadnak "vadaszni" ;) legy titokzatos ;)
2009. jan. 9. 12:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha nem vesz komolyan, az nem biztos, hogy azért van, mert "szépfiú". Lehet, hogy nem érett még meg egy komolyabb kapcsira, vagy nem akarja még lekötni magát..stb.

Igen, tény, hogy Nekik is van lelkük, viszont az is tény, hogy ez a típus sokkal inkább hajlamosabb a lányokat hülyének nézni, mint társaik! Persze tisztelet a kivételnek!!

Ez szerintem pont abból fakad, hogy tisztában vannak saját adottságaikkal és azzal is, hogy a csajok nagy része ilyen pasiról álmodik.. Ő meg válogathat kedvére!

Hát.. nem tudom.. Nekem nem kellene ilyen srác, de Te tudod! Azért sok sikert Neked!

2009. jan. 9. 12:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Mivel te magad is a külsőségeket tartod a legfontosabbnak, ezért ne lepődj meg, ha mások is ilyenek. Figyelj jobban a belső értékekre, mert hidd el, sokkal fontosabbak, mint hogy valaki "szépfiú" legyen. Attól még lehet üresfejű. Ne ez alapján válassz párt, mert továbbra is csalódni fogsz. Persze, gyönyörködni lehet bennük, de ennyi :-))
2009. jan. 9. 13:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha valakinek nem kellesz, miután nem ugrottál az első szóra, az eleve sem gondolta Veled komolyan. (Ha csak nem voltál az elutasításkor egyben szélsőségesen bunkó is.) Éreztetni kell, hogy érdekel a személye, de akár kerekperec közölheted, hogy tetszik, érdeklődsz, szívesen megismered, de csak úgy az ágyba nem mégy vele. HA ezt felfogja, onnan lehet továbblépni.

Értsd meg ha valakit elveszítesz mert nem mentél vele az első füttyre az ágyba, az akkor se lett volna a tiéd, ha mégy.

Szépfiúknál gyakori, hogy szeretnek tobzódni a lehetőségekben, mert észreveszik, hogy tapadnak rájuk a nők. És gyakran egy átlagos csajjal jönnek össze, nem egy széppel, mert az elnézi, ha félretekintget. :S Persze ez sem mindig igaz, vannak normális "szépfiúk" is. Dehát ezt úgyis akkor látod, ah beszélgetsz valakivel.

CSak ne engedd el a füled mellett az apró aggasztó jeleket, ami a komolytalanságára utal, csak mert tetszik a gyerek.

2009. jan. 9. 14:36
 7/7 anonim ***** válasza:

énis "szépfiúfazon" vok az előttem szóló jól beszélt!

/17F/

2009. jan. 10. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!