Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

V123456 kérdése:

Ti mit tennétek a helyemben? Keresnétek?

Figyelt kérdés
Pár hónappal ezelőtt megismertem egy fiut akit akkor nagyon megszerettem. Sajnos nagyon nem tudtam eligazodni mit is szeretne. Rengeteget beszéltünk, és nagyon jó volt vele lenni, olyan természetes volt, mintha mindig is ismertük volna egymást. Aztán rájöttem, hogy bele szerettem. De egy buliban (ahol nélküle voltam) úgy alakultak a dolgok hogy az egyik legjobb barátjával csókolóztam, amiből nem lett több. Időközben a fiu megismerte a legjobb barátnőmet, aki tudta hogy én szeretem a fiut, de tudott a másikról is. Végülis, a legjobb barátnőm összejött vele, aztán mostanra már szakitottak is. Én az eset óta nem beszélek a barátnőmmel, és amióta ők megismerték egymást a fiu egyaltalá nem áll velem szóba. És ez nagyon bánt. Hiányzik ... szerintetek keressem meg? Hátha megint jóban lehetnénk, vagy akár több is lehetne?
2013. szept. 13. 01:26
 1/6 anonim ***** válasza:
A nem már ott van, kockáztass meg egy igent.
2013. szept. 13. 01:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, keresd. Lehet csak azért nem akar beszélni veled mert végleg el akar szakadni a legjobb barátnődtől.
2013. szept. 13. 01:30
 3/6 A kérdező kommentje:
Azzal a barátnőmmel már egyáltalán nem beszélek, mert utólag kiderült, hogy egy csomó mindent hazudott rólam a hátam mögött. Mai napig sem tudom mit mondhatott a fiunak amiért ő nem akar velem beszélni.
2013. szept. 13. 01:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Én a helyedben megkeresném. Veszíteni nem tudsz, jó esetben pedig nyerhetsz /nyerhettek/.
2013. szept. 13. 02:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez a te baratnod nagyon hasonlit a "Peach Girl" lany foszereplojenek a legjobb "baratnojehez".
2013. szept. 13. 15:22
 6/6 A kérdező kommentje:

Ha valakit esetleg erdekel, irok egy kis folytatast, mert szerintem elegge erdekes.

A fiunak azota lett baratnoje. A volt legjobb baratnom egyik baratnoje utal, es folyton beszologat, es utalgat arra hogy en miattam szakitott a baratnom es a fiu. Ennek a lanynak is van baratja.

Es ma megtudtam hogy az a lany es a fiu kavarnak mar egy ideje ... Tehat mindketten kapcsolatban vannak, s megis 'egyutt' vannak.

2013. szept. 18. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!