Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk egy ilyen üzenet után keresnétek a lányokat?
Tegnap este barátnőmmel kocsikáztunk a városban és megláttunk egy helyes fiút, a háza előtt, aki kicsit ismert. És épp indult valahova, így követtük kocsival. :D Többször ránk nézett az úton, pár km-t mentünk együtt, de nem akartuk végig követni,mert az már zaklatás lett volna. :D
Pár óra múlva visszamentünk a házához és a kocsija szélvédőjére tettünk egy kis üzenetet, amiben viccesen leírtuk, hogy jó pasinak tartjuk és szívesen megismernénk és egy telefonszámot és email címet.
Az hogy ismert nem azt jelenti,hogy sztár,aki több száz rajongói levelet kap, csak szerepelt már tv-ben. Amúgy fiatal, 20 év körül van. Mi 19 évesek vagyunk. Ti jelentkeznétek a helyében? Vagy mit gondolnátok?
hol szerepelt? :D am sztem lehet h visszaír, érdeklődik :D nekem sikerült szóbaállnom egy eléggé ismert hölgyeménnyel, aki ismert főleg USA-ban.. de nem ilyen Pamela anderson meg Julis Robertsre kell gondolni nálam se..
Egy fiút könnyeb elhódítani mint egy csajt :D sztem fog írni.. hajrá :)
köszi,akik írtak eddig,még jöhet válasz:)
de most nézem,hogy nagyon esik a hó, valószínű,hogy az üzenetünk elázott és így tárgytalan az egész... :( de azért érdekelnek a válaszok:P
amúgy tv2 egyik műsorában szerepelt:)
és nem az érdekel,hogy híres (mert csak picit az),azt nem is tudom,hogy gazdag-e, csak cuki,helyes, és nem kapcsolat céljából írtunk,ennyire nem vagyunk hülyék,csak szívesen elmennénk vele meginni valamit és beszélgetni egy kicsit,megismerni milyen :D ennyi.. és rajongói meg főleg nem vagyunk,annyira nem nagy sztár ő:P
De ha ó egy sima átlagember lenne aki mondjuk ott állna a buszmegállóba várva a 7est.Akkor is ennyire cuki lenne meg ennyire szeretnétek vele megismerkedni?
Ugye hogy nem.
Érdekes történet...
Ha van ideje szerintem visszaír vagy hív...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!