Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szégyell a szülei előtt a pasim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyell a szülei előtt a pasim?

Figyelt kérdés
A barátom 25, én 31 éves vagyok. 3 hónapja találkozgatunk de van egy olyan érzésem hogy nem akar felvállalni. Utcán fogja a kezem, megcsókol, ölelget, de pl nem mutatott be a szüleinek. Pedig már ők piszkálják velem állandóan. Múltkor étterembe akart vinni. Mikor bementünk volna, az utcáról meglátta a faterját, erre gyorsan elrángatott azzal, hogy engem nem akart kellemetlen helyzetbe hozni hogy elvisz vacsizni,erre a szüleivel keljen egész este bájcsevegnem. Meg hogy az anyja m,indenféle kérdésekkel nyaggatna és biztos nem élvezném.Mikor összejöttünk, azt mondta nem érdekli a korom (amúgy kb egyidőseknek nézünk ki, én nagyon szerencsés vagyok a külsőmmel, szóval nincs semmi feltűnő különbség köztünk),de most elbizonytalanodtam. Anyjának azt mondta hogy 29 vagyok. Örülnék ha olyanok írnának akik voltak már ilyen helyzetben, mert én eddig jól elvoltam vele de most csak egy gyáva alakot látok aki nem akar felvállalni, de persze az ágyban jó vagyok neki. Adjak neki még esélyt hogy szokja a helyzetet vagy lapát, mert ezt úgysem fogja elbírni sokáig a női büszkeségem?
2013. szept. 10. 11:04
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi a tanácsot. A szülei eléggé rá vannak telepedve, főleg hogy most lakásvásárlás miatt átmenetileg hazaköltözött. Ilyen elég sznob újgazdag arcok, de szerintem annyira nem vészesek. És igazából ők is kíváncsiak rám ezért sem értem a dolgot.
2013. szept. 10. 11:48
 12/12 anonim ***** válasza:

Szánalmas alak lehet ha hat év korkülönbség, ami ráadásul nem is látszik így a földhöz vágja.

Meg miért 29-et mondott a szüleinek, az a két év aztán baromira sokat számít...

Vagy valami komplexusa van "idősebb nők" kapcsán...

Vagy a másik lehetőség, hogy a szüleit szégyenli előtted. Lehet, hogy nem jön ki túl jól velük, nagyon arcbamászós típusok vagy olyanok akik sz_rrá szekálják és kritizálják a női miatt (miközben a nőnek meg adják a kedveskedőt), esetleg attól fél, hogy beégetik előtted, szóval lehet hogy gáz tapasztalata van a barátnő bemutatásnál. Vagy esetleg attól tart, hogy komolyabbnak veszik a kapcsolatot mint ő venné, fene tudja, meg kéne beszélned vele mi a franc baja van.

2013. szept. 10. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!