Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyell a szülei előtt a pasim?
Én tudod milyen helyzetben voltam? Olyanban, hogy a szüleimet nem komálom igazán, nem akarok velük "lógni", sőőt az tetszene legkevésbé, hogy ahelyett, hogy a párommal töltök pár kellemes órát, a szülők keresztkérdéseket tesznek fel nekünk... Szóval szerintem nem feltétlenül téged szégyell, inkább őket, vagy a családi szituációkat!
Amúgy meg mi a f..szért nem beszéled meg vele? ENNYI. Ha nem tetszik valami, le kell lépni.
Nekem is volt egy ilyen pasim, bár köztünk több volt a korkülönbség. Folyton mondogatta, hogy nem szégyell, meg komoly kapcsolatot akar....persze a viselkedése az ellentéte volt.
Sejtheted mi lett a vége. Utólag rálátva pocsék egy kapcsolat volt.
Márpedig a korod miatt fél.
Hogy ki mit reagál rá, hogyan állna hozzá, a külső reakcióktól. Mert lehet, hogy nem látszik, de nyilván a szülők vagy barátok tudni fogják hogy hány éves vagy.
Külső emberek nem tudják és nem is kell nekik , ezért idegenek előtt lazán felvállal.
Tagadni fogja, és lehet hogy tévedek, de akkor is a korod az amitől tart.De azért meg kéne ezt beszélned vele. Hogy vagy felvállal vagy sem, mert te nem akarsz bujkálni.
Gondolom nem vagy szakadt, nem vagy egy paraszt, nagyszájú, elég intelligens vagy szerintem, nem?
"Igen, intelligens, tanult, szép stb vagyok élőben, semmi baj nincs velem tényleg." Ja, csak sznob vagy. De kvrvára!
"Sőt volt hogy már megkapta másoktól hogy nőben én jobb kategória vagyok nála." Meg még a női büszkeséged is.
Van baj!
Neked az eszed helyén is önbecsülés van, de kvrvasok.
És gyökér vagy.
3 hónapja jártok. ez még nem egy hosszú idő. Komoly párt szoktunk bemutatni a szülőknek. Ágy melegítőket nem.
Ha tényleg olyan rohadt jó nő vagy, akkor a pasid egy nyúl. Rohadt nagy szőrös fülekkel.
Ha bárhol felvállal csak a szülei előtt nem akkor nem lehet, hogy nem benne van a hiba, hanem a szüleiben? Nem jól tolerálnák hogy a csaj az idősebb. Vajion mit akarhat egy felnőtt önbecsüléssel, szépséggel ésszel és sznobériávla jól megáldott elit nő az ő kicsi fiucskájuktól. Talán ez a baj. A srác még anyámasszony katonája és nem tud ráállni a tökeire. Beszélj vele, beszéld meg miért tart a szüleitől, és mikor tervezné bemutatni téged nekik. Nála ennek mik a "feltételei". Aztán ha oda kerül a dolog akkor segítsd ha már olyan mérhetetlen nagy az intellektusod. :)
Én és a párom között 8 év van. Én vagyok idősebb 8 évvel. Soha nem szégyellt a családja előtt. Elég hamar be is mutatott nekik, és az első naptól kezdve felvállalta a korkülönbséget. Sőt eleinte engem zavart inkább.
Azóta mi összeházasodtunk, és ha nem mondjuk senkinek nem tűnik fel a korkülönbség..
Szerintem nálatok más a helyzet.
Nekem 2 dolog jutott eszembe
Az egyik hogy a szüleit tartja cikisnek, és nem akarja hogy a szülei viselkedése miatt, te eltávolodj tőle. Így inkább be sem mutat téged, mert nem akar kínos helyzeteket
A másik hogy mégiscsak gondot okoz neki a korkülönbség..
Le kéne vele ülnöd, és egyenesen rá kéne kérdezned.. Ha váltig állítja hogy nem zavarja a korkülönbség akkor lepd meg a következő mondattal:
"rendben drágám! Akkor szombaton szeretnék a szüleiddel megismerkedni..Vagy te vagy én de valamelyikünk felhívja őket, és meghívja ebédelni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!