Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szégyell a szülei előtt a pasim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyell a szülei előtt a pasim?

Figyelt kérdés
A barátom 25, én 31 éves vagyok. 3 hónapja találkozgatunk de van egy olyan érzésem hogy nem akar felvállalni. Utcán fogja a kezem, megcsókol, ölelget, de pl nem mutatott be a szüleinek. Pedig már ők piszkálják velem állandóan. Múltkor étterembe akart vinni. Mikor bementünk volna, az utcáról meglátta a faterját, erre gyorsan elrángatott azzal, hogy engem nem akart kellemetlen helyzetbe hozni hogy elvisz vacsizni,erre a szüleivel keljen egész este bájcsevegnem. Meg hogy az anyja m,indenféle kérdésekkel nyaggatna és biztos nem élvezném.Mikor összejöttünk, azt mondta nem érdekli a korom (amúgy kb egyidőseknek nézünk ki, én nagyon szerencsés vagyok a külsőmmel, szóval nincs semmi feltűnő különbség köztünk),de most elbizonytalanodtam. Anyjának azt mondta hogy 29 vagyok. Örülnék ha olyanok írnának akik voltak már ilyen helyzetben, mert én eddig jól elvoltam vele de most csak egy gyáva alakot látok aki nem akar felvállalni, de persze az ágyban jó vagyok neki. Adjak neki még esélyt hogy szokja a helyzetet vagy lapát, mert ezt úgysem fogja elbírni sokáig a női büszkeségem?
2013. szept. 10. 11:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%

Én tudod milyen helyzetben voltam? Olyanban, hogy a szüleimet nem komálom igazán, nem akarok velük "lógni", sőőt az tetszene legkevésbé, hogy ahelyett, hogy a párommal töltök pár kellemes órát, a szülők keresztkérdéseket tesznek fel nekünk... Szóval szerintem nem feltétlenül téged szégyell, inkább őket, vagy a családi szituációkat!

Amúgy meg mi a f..szért nem beszéled meg vele? ENNYI. Ha nem tetszik valami, le kell lépni.

2013. szept. 10. 11:07
 2/12 anonim ***** válasza:

Nekem is volt egy ilyen pasim, bár köztünk több volt a korkülönbség. Folyton mondogatta, hogy nem szégyell, meg komoly kapcsolatot akar....persze a viselkedése az ellentéte volt.

Sejtheted mi lett a vége. Utólag rálátva pocsék egy kapcsolat volt.

2013. szept. 10. 11:08
 3/12 anonim ***** válasza:
Ebből az jön le nekem, hogy a korod zavarja, hogy lehet, hogy nem látszik, de 6 év van mégis köztetek, és fél, hogy mit szólnak hozzá. Szerintem ha szereted, adjál még neki egy kis időt, és később hozd fel a témát, hogy most már szeretnéd, ha bemutatna a családjának. Ha ekkor is kifogásokat keres, akkor higgadtan hozd fel előtte a témát, hogy ez így nem fog működni, hogy nem vállal fel.
2013. szept. 10. 11:10
 4/12 ASOT ***** válasza:

Márpedig a korod miatt fél.

Hogy ki mit reagál rá, hogyan állna hozzá, a külső reakcióktól. Mert lehet, hogy nem látszik, de nyilván a szülők vagy barátok tudni fogják hogy hány éves vagy.

Külső emberek nem tudják és nem is kell nekik , ezért idegenek előtt lazán felvállal.

Tagadni fogja, és lehet hogy tévedek, de akkor is a korod az amitől tart.De azért meg kéne ezt beszélned vele. Hogy vagy felvállal vagy sem, mert te nem akarsz bujkálni.

Gondolom nem vagy szakadt, nem vagy egy paraszt, nagyszájú, elég intelligens vagy szerintem, nem?

2013. szept. 10. 11:11
 5/12 A kérdező kommentje:
Igen, intelligens, tanult, szép stb vagyok élőben, semmi baj nincs velem tényleg. Sőt volt hogy már megkapta másoktól hogy nőben én jobb kategória vagyok nála. (Jó ez egy elég bunkó beszólás volt...) Ő is tanult, intelligens srác. Szóval azért részemről elvárás lenne hogy tudja kezelni a dolgot sunyulás nélkül, vagy legalább mondja meg hogy neki ez kellemetlen...
2013. szept. 10. 11:16
 6/12 anonim ***** válasza:
Az elsővel teljes mértékben egyetértek! ;)
2013. szept. 10. 11:16
 7/12 anonim ***** válasza:
Én 26 vagyok, a lány 16, na azt sem könnyű beadagolni a szülőknek, elhiheted :P De nem hazudtunk a korommal kapcsolatban, mert szerintem ha kiderül később, hogy mégsem annyi az annyi, az rosszabb fényt vet a dologra, mintha őszintén megmondanátok, szóval azt nem értem miért tagadta le a 31-et...az biztos, hogy úgy érzi, hogy ez egy kicsit sok, és szerintem nem szégyell, hanem csak meg akar felelni társadalmi "elvárásoknak" tök feleslegesen amúgy, mert az számít, hogy jöttök ki kettesben, nem az, hogy hány éves vagy. Ettől fél szerintem, de ha ügyes vagy, akkor azt csinálod, hogy minél előbb túlesel a szülőkkel a talin, és megszeretnek, és akkor már a pasid is be fogja látni, hogy nem volt mitől tartania és hogy felesleges titkolózni. Mi sem hazudtunk, mert mondhattam volna, hogy 22 vagyok, de mivel komolyan gondolom a lánnyal és nem csak pár hónapra kell, ezért később szarabb ha most a könnyebb utat választjátok és aztán meg magyarázkodni kell, hogy mi csak azt akartuk, hogy ne legyen a korkülönbségből gond.
2013. szept. 10. 11:23
 8/12 anonim ***** válasza:

"Igen, intelligens, tanult, szép stb vagyok élőben, semmi baj nincs velem tényleg." Ja, csak sznob vagy. De kvrvára!

"Sőt volt hogy már megkapta másoktól hogy nőben én jobb kategória vagyok nála." Meg még a női büszkeséged is.

Van baj!

Neked az eszed helyén is önbecsülés van, de kvrvasok.

És gyökér vagy.

3 hónapja jártok. ez még nem egy hosszú idő. Komoly párt szoktunk bemutatni a szülőknek. Ágy melegítőket nem.

Ha tényleg olyan rohadt jó nő vagy, akkor a pasid egy nyúl. Rohadt nagy szőrös fülekkel.

Ha bárhol felvállal csak a szülei előtt nem akkor nem lehet, hogy nem benne van a hiba, hanem a szüleiben? Nem jól tolerálnák hogy a csaj az idősebb. Vajion mit akarhat egy felnőtt önbecsüléssel, szépséggel ésszel és sznobériávla jól megáldott elit nő az ő kicsi fiucskájuktól. Talán ez a baj. A srác még anyámasszony katonája és nem tud ráállni a tökeire. Beszélj vele, beszéld meg miért tart a szüleitől, és mikor tervezné bemutatni téged nekik. Nála ennek mik a "feltételei". Aztán ha oda kerül a dolog akkor segítsd ha már olyan mérhetetlen nagy az intellektusod. :)

2013. szept. 10. 11:35
 9/12 anonim ***** válasza:

Én és a párom között 8 év van. Én vagyok idősebb 8 évvel. Soha nem szégyellt a családja előtt. Elég hamar be is mutatott nekik, és az első naptól kezdve felvállalta a korkülönbséget. Sőt eleinte engem zavart inkább.

Azóta mi összeházasodtunk, és ha nem mondjuk senkinek nem tűnik fel a korkülönbség..

Szerintem nálatok más a helyzet.

Nekem 2 dolog jutott eszembe

Az egyik hogy a szüleit tartja cikisnek, és nem akarja hogy a szülei viselkedése miatt, te eltávolodj tőle. Így inkább be sem mutat téged, mert nem akar kínos helyzeteket

A másik hogy mégiscsak gondot okoz neki a korkülönbség..

Le kéne vele ülnöd, és egyenesen rá kéne kérdezned.. Ha váltig állítja hogy nem zavarja a korkülönbség akkor lepd meg a következő mondattal:

"rendben drágám! Akkor szombaton szeretnék a szüleiddel megismerkedni..Vagy te vagy én de valamelyikünk felhívja őket, és meghívja ebédelni"

2013. szept. 10. 11:37
 10/12 A kérdező kommentje:
74%os, fröcsögő válaszodból ítélve a te önbecsüléseddel van probléma bőven. Ezen nem tudok segíteni,amúgy köszi a választ.
2013. szept. 10. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!