Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányoknál ez hogy megy?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknál ez hogy megy?

Figyelt kérdés
Szóval ráírtam egy helyes lányra, majd kérdezgettem olyan 2-3 napon belül válaszolgatott, amikor chaten voltunk beszélgettünk és eléggé úgy tűnt, hogy én is érdeklem, mert ő is kérdezgetett stb. Aztán leléptem, írtam neki, hogy majd személyesen dumálunk valamikor... okét válaszolt, de azóta semmi reakció.
2013. szept. 7. 11:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha tetszenél, akkor kézzel-lábbal irkálna visszafele.
2013. szept. 7. 11:25
 2/5 anonim ***** válasza:

És miért neki kellene téged keresnie?

Te vagy a férfi!

2013. szept. 7. 11:26
 3/5 Christiano Ronaldo ***** válasza:
Nem akar veled bunkó lenni úgyhogy persze elbeszélgetett veled, normális emberek nem szoktak kerek-perec elutasítóak lenni, viszont ha tényleg érdekelnéd és akarna tőled valamit az hidd el észrevennéd egyértelműen, szóval szerintem keresztet vethetsz rá. De ez csak szerintem van így, igazából lehet más oka is...
2013. szept. 7. 11:27
 4/5 anonim válasza:
Hasonló cipőben járok én is.Kb egy éve megismertem egy lányt aki "tökéletes" pont az esetem mikor először megláttam azt hittem elájulok. Egy évbe telt mire összeszedtem magam és rá mertem írni facen.Sajnos ugyan ez a helyzet, hogy 2 naponta válaszol,(alig van chaten) általában ő is kérdez de elég egyoldalúnak érzem az egészet.Utolsó üzenetre 3 napja nem válaszolt(chat szerint nem is látta, de ki tudja) , szóval elég reménytelenek látom a helyzetet, de hát ez van majd csak lesz valaki más.
2013. szept. 7. 11:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Te vagy a fiú...miért ő rohangáljon utánad?

Én is agy viselkedem mikor tetszik egy fiú.

2013. szept. 7. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!