Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar, ha randi közben a lány hirtelen elrohan előled?
Figyelt kérdés
Beszélgettek és egyszer csak váratlanul elrohan. Másnap pedig mosolyogva kérdezi, hogy mikor lesz a következő randitok.2013. szept. 5. 22:59
11/28 anonim válasza:
És a telefonfülkéhez rohan,hogy átvegye a szuperhős ruháját?
12/28 anonim válasza:
Én csaj vagyok... De ilyet nem csinálnék, főleg nem szó nélkül, de nagyon vicces elképzelni :D nem is emlékszik rá vagy mi? :D
13/28 anonim válasza:
Történt már ilyen, bár nem egyszer hirtelen elrohant, hanem az egész randin majdnemhogy szaladt, aztán egy telefonhívást színlelve lelépett.De ő nem közölte másnap, hogy mikor lesz köv. randi, csak hogy többet nem szeretne velem találkozni, meg beszélni sem.Nem mondtam és tettem semmi olyat, amiért elszaladt volna, hogy mondjuk szexuális ajánlatot tettem volna, egyszerűen csak ronda vagyok, ennyi volt a "titka" a dolognak.
14/28 anonim válasza:
ha másnap mosolyogna, akkor nem zavarna
15/28 A kérdező kommentje:
14-es: Jól van, írd ki a mai 5. sírós kérdésed, de ez most nem arra való.
2013. szept. 5. 23:11
16/28 anonim válasza:
Höh...Jó kérdés, még nem történt ilyen velem, szóval nem tudom, hogy zavar-e. Viszont, ha másnap mosolyogva odajönne, biztos, hogy megbeszélnék vele még egy randit, már csak azért is. Ha szerencsém van, akkor megint elrohan és meg tudom nézni, hogy vajon hova fut. Lehet szagot fogott...
17/28 anonim válasza:
Valamit nagyon rosszul csinálsz, ha cask úgy elrohan.... már nem azért.. szted ez normalis???:D
18/28 A kérdező kommentje:
17-es: Na látod, ez egész jó ötlet! :D Ha utána futsz, az még komikusabb :D
2013. szept. 5. 23:12
19/28 anonim válasza:
1.: Ez nem kérdés volt
2.: Honnan szoptad ki, hogy ma már írtam ilyet?
20/28 anonim válasza:
hát kacsintgatnék mint pocok a lisztben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!