Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rndiztam egy helyes pasival, de elég büdi szájszaga volt a randin! Mi tegyek?
Úristen ennyi szánalmas embert. Arra még nem gondoltatok ti majmok hgy NEM TEHET RÓLA?????
Lehet van egy rossz foga amiről nem tud vagy esetleg vmilyen gyomorproblémája.
Szerintem is kínáld meg rágóval a 2. randin.
Egyáltalán nem bunkóság. Menjetek el valahova kajolni és kaja után kínáld meg, nem is lesz feltűnő.
Egyébként ha valóban nem mos fogat akkor valóban gusztustalan.
Szerintem próbálj meg puhatolózni nála a témában, hátha kiszedsz belőle valamit. Kérdezd meg szokott-e fogorvoshoz járni vagy mittomén. :D
Am meg lehet hogy csak most volt rossz a szájszaga, mert lehet valami olyat evett. Nem biztos h a 2. randin is büdi lesz. Majd írd meg mi volt
Én meg téged foslak tarkón, baromira lesz_arom mit dumálsz, lehet hogy ez a gyerek nem tehet arról hogy rossz a lehellete. Fogadjunk te is valami tapló tajparaszt lehetsz aki mindenkit megvet amiért van valami hibája, téged meg mindenki fogadjon el. Arra még nem gondoltál h a te szád is büdös? Minden embernek büdös a szája kinek kicsit kinek nagyon.
Am meg különben az is előfordulhat, hogy senki nem szólt eddig még neki, mert mondjuk nem akarták megbántani és valszeg még nem találkozott ekkora barommal mint te kedves előző!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!