Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok az osztálytársatokkal? (többi lent)
Kezdek teljesen beleszeretni az osztálytársamba,teljesen egy hullámhosszon vagyunk,pont az a fajta lány aki bejön mind külsőre,mind belsőre.
A gond csak az hogy az osztálytársam.Nekem sajnos van rossz tapasztalatom ezzel kapcsolatban még hetedik félévkor összejöttem az osztálytársammal,akivel utána szakítottunk és enyhén szólva nem volt utána olyan kellemes suliba járni.
A másik dolog meg az hogy alig ismerem 1 hete (új suli) nem akarom elhamarkodni már így 9.elején
Ti mit tennétek?
Hetedikben összejöttél egy csajjal? 13 évesen?
A kérdésedre a válasz: házi nyúlra nem lövünk. Hidd el, addig jó, amíg csak piszkáljátok egymást, flörtöltök. Utána mivel osztálytársak vagytok, kb nem lesz olyan pillanat amiről a másik ne tudna, és egy idő után ez nagyon kényelmetlenné válik és szakítás a vége.
Szia! Én 10.es koromban októberben jöttem össze az új fiú osztálytársammal. 30 lány közé jött, és pont én voltam a szerencsétlen, aki összejött vele!
Ne tedd meg!!!
Se veled se nélküled volt a dolog, már nagyon sok volt az, hogy mindennap non-stop össze vagyunk zárva. Folyamatosan ment a veszekedés minden apróságon. Kialakultak klikkek, elkezdett kavarni másik osztálytárssal, ment a köpködés jobbra-balra. Így visszagondolva vicces.
Szalagavatón könyörögtem neki, hogy táncoljon velem, nagy kegyesen belement, de azokat a próbákat sem kívánom senkinek. Mondjuk azaz ember amúgy is egy tuskó.
Azt hittem érettségi után minden oké lesz, hát nem!
Még az iskola után is csak kínlódtunk egymással. Hol együtt, hol külön, sehogysem volt jó, semmit nem tudtunk megbeszélni. Ő még idén nyár elején is akart volna engem... de én most, 6 év szenvedés után tudtam csak azt mondani, h már nem szeretem.
Jelenleg más barátom van, akivel boldog vagyok és szeretem.
Mondjuk nem bántam meg ezt a középiskolás viszonyt, mert ha ezek a dolgok nem történnek meg velem, most nem lennék ugyanez az ember... :)
22/L
Bocsi ha hosszú lett :DD
igen pont ezért írtam hogy van rossz tapasztalatom,és pont ugyan ez hogy szakítás után kellemetlen volt,bejárni sem volt kedvem emiatt.
Persze ha lenne majd később valami,előbb mindenképpen jobban megismerkedünk,utána flört,randi,nem akarom elsietni.
(amúgy 7.-ben 14 voltam :D )
hát igen,pont ez volt nálam is még 7.-ben,mondjuk utána csak 1 évet kellett kibírni,de az is elég volt..
Amúgy nem gond ha hosszút írsz,jók ezek a hosszabb,részletesebb storyk :)
Írjatok nyugodtan :)
Kizárt dolog, utána nagyon rossz lenne. Mellesleg az, hogy minden nap látjátok egymást, duplán rossz:
-ha szakítotok egyértelmű
-fiatalok vagytok, és mivel a kapcsolat elejétől egészségtelenül sokat össze lennétek zárva, nem élné túl a kapcsolat
nem lehet tudni hogy mi lesz
a nővérem 11.-ben jött össze az egyik sráccal az osztályából és még mindig együtt vannak ( már egyetemre járnak)
ebben teljesen igazad van.
Amúgy a téma már nem aktuális,jobban megismertem a csajt,más lett a viselkedése most hogy már mindenki ismeri a másikat,és teljesen kiábrándultam belőle :/
Ez van,azért köszönöm szépen a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!