Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek helyes ez a lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek helyes ez a lány a képen? Tetszik a stílusa?

Figyelt kérdés
[link]

2013. szept. 3. 18:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
innen látom, hogy az egy Louis Vuitton sál, de mindegy :D
2013. szept. 3. 18:52
 12/19 A kérdező kommentje:

Ok.Teljesen igaz.Elírtam.De az összes többi is az.Táska,stb.

:D

2013. szept. 3. 18:56
 13/19 A kérdező kommentje:
Én nem akarok ráerőltetni semmilyen sálat/kendőt senkire!Csak nekem nem áll jól,hogy hijabot hordjak...
2013. szept. 3. 18:57
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha vallási okokból hordasz kendőt, azzal semmi baj nincs. Az a baj, hogy egyesek, mint a kêpen látható lány megpróbálnak divatot csinálni ebből és ezzel elveszti a jelentőségét, leértékelődik ez a szokás.
2013. szept. 3. 19:26
 15/19 A kérdező kommentje:
Próbálok igazodni a divathoz is,csak ilyen muszájból is viselnem kéne...Viszont inkább magyarnak vallom magam...
2013. szept. 3. 19:31
 16/19 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem így is lehet divatosan öltözni. A titok szerintem a színek megfelelő összeállítása és az alkatodnak megfelelő szabások. Én külföldön dolgozom egy luxushotelben, ahol nagyon sok arab milliomos megfordul és sokszor csak ámulok, hogy milyen szépek a feleségeik/barátnőik, még hijabban is. Visszafogott, de mégis nagyon ízléses és nőies cuccokat hordanak. Néha kedvem lenne áttérni az ő vallásukra:-)
2013. szept. 3. 19:56
 17/19 A kérdező kommentje:
Hát Magyarországon is vannak szép lányok,nagyon is...csak az itteni anyagi helyzet vagy szokások nem ösztönzik őket a stílusuk kialakításra...vagy csak félnek formát bontani,mert a többiek kinézik vagy leszólják,kinevetik őket...meg hát szerintem kicsit le is nézik egymást az emberek,de tisztlet a kivételnek,nem akarok megsérteni senkit!
2013. szept. 3. 20:08
 18/19 anonim ***** válasza:
2013. szept. 11. 19:38
 19/19 anonim ***** válasza:
Ezeket találtam ma, gondoltam elküldöm:-)
2013. szept. 11. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!