Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket tényleg nem érdekelnek a normálisabb,
művészlélek srácok? Miért nem kellek senkinek? 20/F
21:15 akkora marhaságot irtál, én fiu vagyok népzenész, és attól hogy valaki zenél vagy szereti a művészeteket, nem azt jelenti hogy nincs személyisége, mindenkinek van.
olyan nincs hogy nincs személyisége valakinek, mindenki egy egyéniség a maga módján. és szeretik a lányok ha tud valaki zenélni és még énekelni is, én tudom mert akárhova megyek a zenekarral külföldre, mindég fogok valakit. csak legyen jó a szöveged, hogy eltudjad adni magadat, az a fő
2009. nov. 2. 00:17
én nemazt írtam h nincs személyisége, hanem azt h túlságosan mesterkélt. az összes zenész-versíró-stb ugyanolyan mesterkélt, és ugyanolyan eröltetett stílusú. és pont ezaz ami taszít bennük, h ugyanolyan az összes...persze tudom vannak lányok akik pont erre gerjednek, én nemvagyokaz.
2009. nov. 2. 00:51
Attól függ, hogy tényleg művészlélek vagy-e vagy csak ez a mostanában igen nagy divattá vált: festek, zenélek, ruhatárat cserélek, de közben partizom, mint az állat típus. A művészlelkek eléggé magukba forduló, depresszióra hajlamos emberek, ezért nehéz párt találniuk, da ha sikerül, akkor az tényleg mindent elsöprő szerelem lehet.
2009. nov. 2. 00:59
Én a 00:17 es vagyok, látszik hogy nem ismersz minden művészt, attól hogy én zenélek még nem vagyok mesterkélt, ha ismernél, ezt nagyon is tudnád, és nem vagyok depressziós sem, mert ugyan ugy járok buliba mint más, talán még többet is. és engem nem nehéz megérteni, mert nagyon istársasági ember vagyok és megtudom nevettetni az embereket, de minek is bizonygatom én ezt olyannak aki amugy sem ismer.
2009. nov. 2. 12:03
hidd el, ismerek pár ilyen zenélek-művészvagyok fiúcskát, nemis egyet, na és belőlük vontam le ama következtetést. plusz ismerek még festő fiúcskát is, és kortárs táncot táncoló fiúcskát is....nemkell mondanom h nem ők a legjobb barátaim :D
én amúgy balettoztam, 10en sok évig...de belőlem nemlett elvont művészlélek...mégjó. nem kötelező azzá válnod, így lehet h tesem váltál azzá, 00.17es. én hiszek neked. csak azt mondom h a legtöbbnek idegesítő a stílusa, túl elvont, túl megcsinált, és túl sablonos.
2009. nov. 2. 13:24
azt én is tudom hogy nem minden művész tiszta, de én zenész vagyok, és nem művész:))
Ami nem ugyanaz:))
2009. nov. 2. 14:05
Ha nagy a farkad, sok a pénzed, lehetsz bármilyen elvont művész, csodák csodájára tapadni fognak a csajok. :) Kicsit olyan ez, mint a viccben a srác, aki megmondja apjának, hogy Apám, meleg vagyok. Mire az apja csak annyit kérdez: Van neked sportkocsid, sok pénzed, nagy villád, soksok médiaszereplésed fiam? Nincs? Akkor te nem meleg vagy, csak egy nyamvadt kis buzeráns. :)
2009. nov. 3. 10:23
18/18 anonim válasza:
Ezt már kb egy éve írtad kiváncsi vagyok azóta is így érzel-e még?Amugy a csajok bírják a művészlelkeket.
2010. jún. 18. 16:08
Kapcsolódó kérdések: