Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szeretitek a művészlélek tipusú lányokat?
Figyelt kérdés
nem a tarisznyás bölcsész öltözködési stilusra gondolok, egyszerűen csak az elvarázsolt tekintetet, szórakozott viselkedést, nameg a művészi vénát (mondjuk a realista helyett) kedvelitek-e?2009. nov. 30. 18:56
3/14 anonim válasza:
Ha életrevaló az illető, akkor jöhet, most is van egy kultúrtündér paplanpajtim:)
5/14 anonim válasza:
Szerintem fejtsd még ki bővebben. :)
6/14 anonim válasza:
Jó tudni, hogy - ha még kevesen is - vannak pasik, akiknek bejön ez. :P Nem bánnám, ha én is találnék egy ilyesmi pasit.. :)
17/L
7/14 A kérdező kommentje:
bővebben? ahogy valaki föntebb mondta, kultúrlény, és nem éppen tudományos vagy műszaki beállitottságú. kicsit lassú, nagyon szórakozott és általában káosz van körülötte. mindez esetleg fanyar humorral és békés, laza stilussal jár. nameg az izléssel és a művészetek bármelyik ágának magas művelésével. szóval olyan elszállós laza álmodozó lány lenne ez a tipus :)
2009. nov. 30. 19:31
9/14 anonim válasza:
Én kérdeztem. :D Na de itt a gond, az ilyen lányok nem szeretik az ilyen srácokat. ;) Nekik az izmozó degenerato típusok jönnek be.
10/14 A kérdező kommentje:
nekem bejön, ha elég férfias. sőt. ez a kettő nálam az alapkövetelmény:)
2009. nov. 30. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!